maanantai 5. toukokuuta 2014

Mökkireissu


Otimme naisten kesken irtioton huhtikuussa ystävämme Lauran ja Jannen mökille, Tyynelään. Vuokrasimme paljun, pidimme tapas-nyyttärit, pukeuduimme lämpimästi villasukkiin ja nautimme taas yhden illan hyvin syöden, juoden ja nauraen. Olemme kaikki saman ikäisiä, mutta hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia pitkän matkan ystäviä joista yhden olen tuntenut 5-vuotiaasta lähtien, toisen 6-vuotiaasta lähtien ja osa on tullut ystävän kautta ystäväksi. Kaikki yhtä rakkaita. Välillä tuntuu itsestäni että viikot vierähtävät niin nopeasti ohitse eikä perheen, työn ja arjen keskellä vain yksinkertaisesti ehdi eikä jaksa kahvitella, saatika käydä suurinpiirtein missään, joten nämä hetket vain ystävien seurassa ovat mitä parhainta piristystä. Tyynelässä oli myös kaunista kuin missä ja tuntui kuin olisi ollut pitempääkin poissa, sen verran rentoutuneena palasi äiti kotiin tältä mökkireissulta.


Rentouttavaa maanantaita ja pitäkää ystävistä kiinni <3




Lauran käsityö- ja lifestyleblogi // http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi

8 kommenttia:

  1. Oi miten kivaa ja iloista fiilistä näissä kuvissa! Kiva blogi sinulla muutenkin, tulen varmasti uudestaankin :) Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna-Liisa ihana kuulla <3 Tervetuloa uudestaan! Energiaa ja aurinkoa sinnekin :)

      Poista
  2. Voi mikä hyvä fiilis välittyi tästä postauksesta, kuvineen ja teksteineen!:) Meillä kokoontumiset vanhalla kaverijengillä tuppaa tosiaan jäädä polttareihin tai muihin onceinalifetime-juttuihin vaikka sellaisilla pitäisi rikastuttaa elämää paaaaljon useammin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Bianca nyt vaan reippaana järkkäämään seuraava "oneinalifetime"-tapaaminen ;) Kummasti sitä taas jaksaa arkea ja jutut ilostuttaa vielä pitkäan aikaa sen jälkeenkin. Kivaa viikkoa! :)

      Poista
  3. Muruuuu ♥️ Ihanat kuvat! Oli kyl parasta! Rentouttavaa ja ihan kipeitä kikatuksia paljussa. Pian uusiksi. Tuutte vaikka kesällä koko perhe. Terkkui!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toinen muru <3 Seuraava kerta kehiin! Ja Harri just sanoi että Tyynelään on päästävä kesällä, koko porukan. Janne oli kutsunut henk.koht ;) takas terkkui!

      Poista
  4. ihana blogi :) aivan mahtavia kuvia :) Jään seurailemaan..

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!