keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

denimsamistelua isin kanssa ja tuunatut farkkushortsitValon ollessa pienempi ei samistelua oikein tullut "harrastettua", mutta nyt pojan kasvaessa olen vähän niin kuin vahingossa huomannut että kyllähän meidän perheestä löytyy molemmilta vanhemmilta ja lapselta samanlaisia vaatteita sekä tennareita. Ja tottakai kun ostan Valolle vaatteita ajattelen käytännöllisyyttä ja mukavuutta, mutta ostan myös vaatteita joista itsekin tykkään. Tämä farkkusamistelu oli sunnuntaina kyllä ihan suunniteltu sen perusteella kun huomasimme miten paljon denimiä kummankin vaatekaapista löytyy. Todellinen doubledenimtiimi!

Molempien farkkushortsit on lyhennetty kokopitkistä farkuista, sillä sopivia shortseja ei enää löytynyt mistään ja shortseissakin mielestäni istuvuus on aivan yhtä tärkeää kuin perusfarkuissa. Isin farkut ostettiin JC:stä, Crocker-merkiltä (49.90€) ja Valon farkut h&m:ltä (19,90€). Sekä molemmat lyhennettiin JC Itiksen lyhennuspalvelupisteellä, jossa farkkujen ostajalle kuuluu lyhennys veloituksetta ja iloiset myyjät tuunaavat farkkujen ostajille päivittäin täydellisesti istuvia shortsejakin peruslyhennyksien lisäksi! Ja ihan pakko mainita että myös muualta ostettujen farkkujen lyhennys ja tuunaus shortseiksi onnistuu JC:llä 20€:lla ja jälki on todella hyvää, tehdasompelukoneen tikkiä.

Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin että shortsikelit jatkuvat ja että lämpöä piisaa! Ja mielenkiinnosta on kysyttävä, että onko muut tuunnailleet kesävaatteita tai samisteletteko lastenne kanssa?


4 kommenttia:

 1. Ei vitsi, miten makee toi Valon farkkuliivi! :D Ihana! Muutenkin cool asukokonaisuus!
  Meillä ei samistelua ole (vielä) tullut kovin paljon harrastettua, tosin Vilppu on vasta 9kk ikäinen :) Lähinnä on ollut päällä samaan aikaan samanlaista kuosia, esim. raitaa tai pilkkua. Äijän kasvaessa tulee varmasti samisteltua enemmänkin. Vaatteiden tuunaus on jäänyt lähinnä omien vaatteiden tasolle, en ole edes hoksannut tuunata lastenvaatteita tätä ennen :D

  VastaaPoista
 2. Meillekkin farkkuliivi. Tai siis Iitulla on, mutta arvaa pitääkö se sitä ;)

  VastaaPoista
 3. Vähän veikkaan että kauan saadaan palella vielä :) Meijän shortsit melkein korkkamattomia. Mutta ihana kaksikko siellä <3 :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavat miehet! :) Kivatunnelmainen postaus. <3

  VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!