keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

ARSKAT





JES! Nyt on asiaa, kun Lindex otti valikoimiinsa baby-aurinkolasit tänäkin vuonna. Viime kesänä mietin jo ostavani Valolle ennakkoon tämmöiset, mutta jotenkin unohtui ja tällä viikolla hypin onnesta kun löysin nämä.
"Normi" vauva-arskat ovat yleensä semmoisia munan muotoisia ja (äklö)kaksivärisiä, enkä pidä niistä yhtään, joten nämä ovat huiput!
Lasit ovat todella kevyet, 100%UV (cat.:3), nikkeli testatut, sangat antaa periksi eikä hintakaan päätä huimaa 3,95€.

Kyllä nyt kelpaa köllötellä vaunuissa!

5 kommenttia:

  1. Tupsahdin tänne oi mutsi mutsin kommenttiboksista, kun oli profiilikuvassa jotain tuttua. Mahdoitkohan olla kuun alussa tuutulaulukonsertissa? Takanani istui kaksi äitiä lapsineen ja jotenkin jäi mieleen samanlaiset tai -kaltaiset makeet silmälasit ja musta otsis :)

    VastaaPoista
  2. Heip!
    Kiva kun eksyit lukemaan tätä uutta blogiani :)
    Kyllä olin, tai siis oltiin. Saatiin samana päivänä liput ja kovasti tykättiin Valon kanssa konsertista.
    Hassua, että jää jonkin mieleen :) ..Olen kyllä niin kovaääninen ja nää rillit on aika erikoiset, niin varmaankin siksi.

    VastaaPoista
  3. Ihmettelen kyllä itsekin kuin tässä raskauden aikana alkaneessa dementian tilassa ees jotain jää päähän ;) Mutta näin vauvateatterissa toisenkin kyseisestä konsertista mieleenjääneen. Ehkä siinä oli aikaa pällistellä ympäriinsä kun saavuttiin paikalle aika aikaisin.

    Tervetuloa vastavisiitille!

    VastaaPoista
  4. Joo, määki tupsahdin sen yhen vosun blogista vastavisiitille vasta nyt. Noi lasit on kyllä huiput, vois käydä hakeen omatkin. Siis tolle toiselle. Kääpiöllä oli viime kesänä Lindexin sydämenmalliset arskat kun se bailas 3 viikkosena pridessa :)

    VastaaPoista
  5. Kiva kun tupsahdit! Mul on itelläni sydämenmuotoiset arskat, ne on päheet :D
    Tupsahda useamminkin!

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!