maanantai 10. kesäkuuta 2013

ASFALTTILIIDUT ja KESÄ



Tigeristä hommattiin tuommoinen asfalttiliituämpäri ja Valo on päässyt taiteilemaan meidän parkkiksen uuteen uskoon. Välissä sade huuhtoi liidun jäljet pois ja taas on puhdas maa johon saa vapaasti töherrellä. Auringon paisteen lomassa on muutenkin hyvä välillä värjötellä varjossa jossa asfaltti ei ole polttavan kuumaa ja maassakin pystyy istumaan. 

Helteiden jatkuessa on ollut myös pakko hankkia muutama kiva kesävaate lisää, niin mamman kuin Valon vaatekaappiin. Muutamat shortsit ja toppit eivät millään riitä kun hiekassa ja nurtsilla möngitään  päivät pitkät ja paidat ovat jäätelötahroissa. Pesukone jyllää iltaisin, että hyvä kun edelliset ehtivät kuivumaan kun uudet tarvitsee jo aamulla päälle :)


Vaikka meijän kämppä on ihan pätsi, niin kyllä  tää kesä on vaan ihmisen parasta aikaa!

Me nautitaan, nauttikaa tekin!  Ihanaa viikkoa ja tervetuloa uudet lukijat <3




10 kommenttia:

  1. Kyllä nää helteet pistää vähän miettimään noita vaatteita, ei ihan kolmella-neljällä asulla pitemmän päälle pärjää kun ei joka päivä jaksaisi pyörittää pesukonetta.

    Mukavaa viikkoa teillekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano.. nyt jo hupparit taas käytössä! :)

      Poista
  2. Meillä'kin äsken tytöt piirteli pihalaatotuksen kauniiks. Toivottavasti ei ihan heti sada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tainnut sataaa..?? :/ Pöh! No onneksi saa sitten taas piirrellä uusia juttuja puhtaalle asfaltille.

      Poista
  3. nuo liidut pitäis meillekin hankkia! tyttömme on ihan friikkinä kyniin . mm oma sänky on piirrelty ja aina se nappaa jostain kyniä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä myydään kuulemani mukaa myös cittarissa -ei muutakun ostoksille ;)

      Poista
  4. Hei! Lukaisin eräästä toisesta blogista että olit tilannut etsystä thief & banditin tuotteita. Tuliko nopeasti, tuliko tullit ja paljonko postit? Entä ookko ollu tyytyväinen. Rakastuin palavasti niihin legginseihin ja pakko ensin kysyä kokemuksia ennenkuin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo mul oli tilaus jo vetämässä mutta sainkin tietooni että ne tyynynpäälliset olivatkin loppu, joten en sitten tilannutkaan.. :( Ne leggarit on mullakin tilauslistalla! Ihanat <3

      Poista
  5. Tuo MiMan lippis on niin cool. Satutko tietämään onko niitä enää missään? Olen yrittänyt metsästää, mutta kaikkialta tuntuu olevan loppu.:( Pakko ois saada sellainen poitsulle.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Nuo on tainnut loppua joka paikasta mun tietääkseni :( Mutta kantsii yrittää googlettaa jos jostain putkahtaisi ;)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!