maanantai 3. kesäkuuta 2013

PUISTOSSA



Tänään alkoi monessa Helsingin kaupungin puistossa ilmaiset puistoruokailut, sekä lähipuistossamme vietettiin kesän aloitus karkeloita henkilökunnan toimesta. Viikon teemaksi oli valittu musiikki, joten lapset saivat koko aamupäivän  leikkiä, tanssia ja laulaa musiikin tahdissa. Ei siis ollut ihme että viihdyimme Valon kanssa koko aamupäivän helteisessä säässä ulkona. 

Meidän lähipuisto on tullut  molemmille, mulle ja Valolle todella tärkeäksi, siellä olen tutustunut paljon uusiin ihmisiin ja Valo on saanut paljon kavereita nuoresta iästään huolimatta. Hiekkalaatikon reunalla vaihdetaan edelispäivän kuulumiset ja tutuimpien äitien kanssa avaudutaan henkilökohtaisemmistakin asioista kuin pyykkivuorista ja itkupotkuraivareista.  Viihtyvyyteen on erityisesti vaikuttanut myös positiivinen henkilökunta joista jokainen on erilainen, mutta yhtä valloittavia kaikki. He jaksavat järjestää teemapäiviä, lapsille aktiviteettiä päivästä toiseen, äideille hemmottelua ja muistavat kaikkien lapsien nimet ..ja melkein kaikkien meidän äitienkin.
Koska puistotäti on juossut sinua halaamaan aamu kymmeneltä kun kurvaat vaunujen kanssa hiekkalaatikolle rättiväsyneenä huonosti nukutun yön jälkeen? Minua aika monesti talven aikana, ja tämä todistaa meidän puistotätien erityisyyden! Olette ihan huippuja!

Nyt kohta kaksi vuotta olen saanut viettää elämäni parasta aikaa olemalla kotona lapseni kanssa, enkä millään haluisi ajatella sen mahdollisesti päättyvän syksyllä... Olen nauttinut ja ollut kiitollinen jokaisesta päivästä. Paljon ollaan Valon kanssa menty ja puuhattu, ympäriämpäri ja kumpikin on kyllä ollut tyytyväisiä näin! Elämä on kuitenkin muutoksia täynnä, enkä millään usko etteikö tuo ihana, rakas pieni seuramies tykkäisi myös päivisin puuhailla päiväkodissa. Katsotaan siis mitä syksy tuo tullessaan, mutta ensin eletään tämä kesä täysillä ja puistoillaan!


Mahtavaa viikkoa kaikille ja nautitaan tästä!


7 kommenttia:

  1. Teidän puistot on kyllä ihan luksusta! Täällä ei ole puistotätejä saati sitten ruokailuja. Mutta ihania äitejä lapsineen sitäkin enemmän ja ollaan kylläl tähänkin seuraan enemmän kuin tyytyväisiä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä enemmän viihtyy itsekin kun lapsi viihtyy ja mammalekin löytyy mukavaa seuraa ;)

      Poista
  2. Mekin päästiin kesätoimintaan tänään mukaan ! Ihan loistavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rea ,eikö? :) Aika villiä meininkiä kun koululaisetkin on viilettämässä noiden taaperoiden seassa, mutta eiköhän me kaikki samoihin puistoihin mahduta :) Ainakin tänään oli melko vallaton tunnelma!

      Poista
    2. Joo , kyllä siellä ihmeen hyvin esim. uimavalvoja pitää huolen , että pinimmätkin säästyvät :) tänään maistui kalakeitto :) ja olipas lämmintä !

      Poista
  3. Se on kyllä totta, että ihanat "puistotädit" voi pelastaa monen päivän :)

    Meidän puistossa jostain syystä on se oma porukkansa, johon huonosti pääsee mukaan ts. istun yksin ja kattelen kun lapset leikkii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh! Tiia, tulkaa "meijän" lähipuistoon joku aamupäivä! Tänään laitettiin vesi altaaseenkin! :)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!