maanantai 2. joulukuuta 2013

Se on ihan Ok.





Tai siis enemmän kuin Ok! Se on huikee! Ja mun sormet syyhyää päästä näpertelemään, huokailen toinen toistaan kauniimmista kuvista, enkä malta olla lopettamatta selaamista. Kerrankin kirja minun makuuni! Kahlaan mielummin kauniita kuvia kuin kaunokirjallisuutta ja siksi enemmän kuin mielelläni lähdin Suomalaisen kirjakaupan kanssa yhteistyöhön.

Suosikki bloggareiden Susanna Vennon ja Riikka Katinkosken laadukas DIY-kirja on saanut paljon hehkutusta, eikä turhaan. Sillä kokonaisuus on todella tarkkaan harkittu ja upeasti toteutettu. Suhteellisen helppoja, selkeitä ja näppäriä ohjeita niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin nikkareille, kekseliäitä sisustusjuttuja sekä upeita graafisia muotoja täynnä oleva kirja on varmasti tämän joulun yksi suosikki kirjoista.  


Nyt ihanat lukijani saavat -10% alennuksen tästä hurmaavan houkuttelevasta Ok - Omin käsin -kirjasta Suomalaisen verkkokaupassa, joten kipinkapin (joulu)ostoksille! Koodi Kutikuti1311 on voimassa joulukuun puoleen väliin, eli 15.12.13 saakka.



Oikein ihanaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä jotain!