maanantai 9. joulukuuta 2013

VIMMA





Voi VIMMA minkä teit!


Tiesin että jotain ihanaa ja ihanan erilaista on luvassa kun ihastuttava Marjut vinkkaili minulle Vimmasta joitain aikoja sitten, mutta en osannut aavistaa että vimmaannun aivan totaalisesti kun astun liikkeeseen... Huokailin, hymyilin ja hypistelin yli tunnin!  Voi, mä rakastuin ja Valokin rakastui. Oltaisiin voitu jäädä sinne tyyliin asumaan! Niin kivaa oli!

Vimman pop up shop tempaa omaan maailmaansa, eikä ulospääsyä enää ole kun sille tielle lähtee. Puhumattakaan upeasta ja tunnelmaisesta Vimman X-mas piilosta, jossa voi järkkää mm. oman spessu-illan ja päästä kuuntelemaan Vimman tarinaa. Siitä kannattaa ehdottomasti kysellä lisää!

Nyt mennään niin rakkaudella ja aidolla tekemisen meiningillä, tinkimättä laadusta ja tyylistä. Saatika Vimman mahtavista tyypeistä tai fiiliksestä. Lahjakkaita toiminnan naisia, Marjut Rahkola, Mimmi Pentikäinen ja Maija Louekari, jotka ovat kokeneet ja kerinneet paljon.  Vimma on  tuotemerkki ja elämäntyyli, jossa lapset ovat se luovuuden lähde ja aikuisiakin saa lapsettaa. Ajatonta ja yksinkertaisen mageeta designia omanlaatuisella twistillä josta ei vaan voi olla tykkäämättä. Käykää hypistelemässä jos ette usko! Vaatteita ja asusteita niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin... Ja nyt jouluksi ihanan pehmeitä paketteja!

Vimmassa on aineksia vaikka ja mihin, vain taivas on rajana. Enkä malta odottaa mitä kaikkea VIMMAiset naiset keksivätkään. Mutta nyt Pop up shopista löydät ainakin mm. mustia pellavaisia hai- mekkoja, raitaleggareita, mustia villaleggareita, pöllö teeppareita, nahkaisia hopeakenkiä, letti-kahvikuppeja -ja mekkoja, hauskat kaulukset, kärpäskuosia, kiinatossuja, mustia kutikut-haaremipöksyjä,  veikeän RuukkuRuun ja paljon muuta kaunista.




VIMMAiSIA PAKKASPÄIVIÄ

ja kipinkapin  Kiseleffin talolle Pop up shoppiin!
Unioninkatu 27
00170 Helsinki






p.s. käykää ihmeessä tykkäämässä VIMMAn facebook-sivusta niin saatte tietoa heti uusista vimma-tuotteista ja tapahtumista.







7 kommenttia:

  1. Tosi ihanan näköistä <3 Kävin yksi päivä kurkkimassa vähän ikkunan takana :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö!? Ylihuomenna päästään ihastelemaan lisää <3 Can't wait!

      Poista
  2. Tonne kun astui sisään, tuli sellainen tunne, että on jossain ihmemaassa. Jotenkin se tunnelma oli niin lämmin, tästä suuri kiitos Marjutille, ja ulkona oli niin pimeää, ettei tuolta tosiaan olisi halunnut lähteä pois :) Innolla odotan, mitä kaikkea VIMMAiset naiset keksiikään!

    VastaaPoista
  3. Ihanalla näyttää, olen yrittänyt kurkkia sekä netti' että fb-sivuja laajemman kuvan toivossa, joten hyvään saumaan tuli tämä postaus :). Ehdittäisköhän me käydä tuolla vielä ennen kotiin lähtöä. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuli, kiva kuulla ja että tuli sopivaan hetkeen :) Ehdittekö piipahtamaan?

      Poista
  4. Eilen kävelin ohi ja ihastelin. Paremmalla ajalla uudelleen. Kovasti olen kyllä jo facebooksivuja kattellut ja muutenkin aiheesta googletellut. Osuu tyyliltään meille just eikä melkeen.

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!