torstai 28. kesäkuuta 2012

Erilainen Kallion kierros...

Tänään vietettiin koko päivä Valon kanssa Kalliossa. Ensimmäiseksi treffattiin ihana Minttu ja Elvis Pasilassa ja siitä kärryteltiin nelisteen kohti Café Cardemummaa. Mähkittiin Mintun kanssa ensin lounaaksi salaatit, emmekä millään pystyneet pysymään erossa järkyttävän herkullisesta leivostiskistä, joten jälkkäriksi vedettiin kunnon sokeripommit kaikilla "mausteilla".
Valo ja Elvis laitettiin päikkäreille vaunuihin ja matka jatkui jo legendaarikseksi muodostuneelle Kallion puistokirppikselle Dallapénpuistoon. Ihan uusi tuttavuus minulle tuo puisto, joka sijaitsee Harjun nuorisotalon vieressä, entisen ratapiha-alueen paikalla, mutta erittäin sopiva moiseen käyttöön. Ja vaunujen kanssakaan ei tullut turhan ahdasta.



Jälleen kerran jengiä oli tullut paikalle myymään iso kasa ja ostajiakin oli hyvin liikenteessä. Epävaikainen sääkään ei tuntunut ketään haittaavan ja fiilis oli leppoisa.. 
Kallion puistokirppis on saanut huiman suosion viime vuoden onnistuneista kirppispäivistä ja olen erittäin iloinen että sama tapahtuma jatkuu tänäkin vuonna! Itse ainakin liputan kyseisen tapahtuman puolesta ja tykkään siitä että ei tarvitse esim. erikseen varata paikkaa, voi mennä tai tulla paikan päälle milloin itse haluaa tai pääsee, tapahtuma on ilmainen, saa hengailla ulkona, tavata tuttuja, tehdä hyviä ja edullisia löytöjä ja yleensä mukavaa tunnelmaa pitää yllä joku dj ja jos nälkä yllättää on joku ihan saletisti myymässä jotain syötävääkin.





Dead Mamaskin oli myymässä syötävän söpöjä ja upeita tuotteitaan! 
Ihastuin ensinäkemältä tuohon päässä olevaan PääAsiaan, mutta koska tarpeeksi mustaa ei ollut myytävänä sillä hetkellä sain tehdä tilauksen siitä, enkä nyt malta millään odottaa että saisin sen jo päähäni. Ihanaa Ihanaa!


Päivän päätteeksi pohdimme myyntihommia Mintun kanssa ensi kirppikselle, koska roinaa on alkanut kertymään sen verran nurkkiin ja uutta tavaraa ja vaatteita sieltä taas tänäänkin roudattiin, niin eroon vanhoistakin olisi hyvä päästä ja mikä parempi mesta kesällä olisi kun Kallion kaikille avoin puistokirppis?!
Joten hyvällä tuurilla meidät voi bongata jommalta kummalta tulevalta kirppikseltä istumassa viltillä kirppismyyjinä.

Kallion puistokirppis goes Dallapénpuisto:
TO 26.7. 14-19
TO 30.8. 14-19

8 kommenttia:

  1. Hei - ensinnäkin kiitos kivasta blodistasi. Tiedoksi, että Kallio-liike järjestää myös muksuille oman "puistokirppiksen" Skidit festareilla: https://www.facebook.com/events/456619041032486/
    Tervetuloa myymään myös sinne ja aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    Oi, en tiennytkään! Ihan mahtavaa, sinne sitten :)

    VastaaPoista
  3. Täytyypä poiketa, kiitti vinkistä! Milloin teet kynsipostauksen :)?

    VastaaPoista
  4. Poikkee ihmeessä, tai oikeastaan siellä saattaa vierähtää vahingossa koko päivä, hups!
    Lupaan tehdä kynsipostauksen heti kun on aikaa duunaa!!! ;)

    VastaaPoista
  5. Oli kyllä huippua että niin paljon ihmisiä oli liikkeellä! Ja kaikki ihanan hymyileviä ja hyväntuulisia! Kiitos parhaasta seurasta, ens kerralla sit myymään :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttu-muru, vp toive dööniin välitetty ja mennään siis kirppistelemään ;)

      Poista
  6. Löysin tieni tänne ja pakko alkaa heti kahlaamaan blogiasi läpi! :)

    Ja kirppikselle on myös tultava ensi kerralla, näköjään on levyjäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi! ihanaa!
      Ja kirpparilla nähhään viikon torstaina on Kallion kirppu, joten jos säät suosii niin mut löytää nurtsilta rojujen seasta :D

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!