sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Häähumua!



Eilen Lauttasaaren kirkko ja Lauttasaaren Poliisien kesäkoti täyttyi ilosta ja rakkaudesta kun toisensa saivat ystävämme Anna&Heikki. Parempaa säätä ei olisi voinut toivoa päivälle, kun aurinko porotti taivaalta ja lämpömittari näytti +26 astetta, ihanaa!
Hääpäivän teemana oli ekologisuus, mikä näkyi lähes kaikessa paikan päällä. Mm. Koristepöytä"lankut" olivat sulhanen itse sahannut ja ne tulivat tilaisuuden jälkeen toiseen käyttöön, hääkarkkien tilalla oli puuntaimia joita sai halutessaan ottaa mukaansa ja istuttaa pihalleen. Morsiammen puku oli nähnyt jo yhdet aikaisemmat häät, sekä päivän menu koostui kokonaan luomu- ja lähiruoasta, päivän päättyessä vieraille jaettiin myös halutessaan pöytäkoristeina toimivat kukat.
14:00-24:00 kestävät juhlat olivat todella onnistuneet, kaikki viihtyivät, tunnelma oli lämmin ja hersyvä, sekä uskon että päivä oli täydellinen hääparille.

Onnea vielä kerran ihanat Anna&Heikki <3


Miiu: mekko COS, korkkarit Jeffrey Campbell,punosvyö Monki, korvikset Poola Kataryna, sormus TopShop, clutch marimekko

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja etenkin sinä ihanin! :)

    VastaaPoista
  2. Hei vitsi, oon ihastellut tuota Marimekon clutchia - etenkin nuden värisenä. Onko ollut toimiva käytössä ? Ihana se on ainakin :)

    Piret
    http://www.lily.fi/palsta/lainahoyhenissa

    VastaaPoista
  3. Piret, clutch on juuri sopivan kokoinen ja sisältä löytyy hyvän kokoiset taskut huulipunalle, puhelimelle ja pikku tilpehöörille. Nahka on ihanan pehmeää ja pysyy hyvin kädessä vaikka onkin "lödö".
    Haaveilin ja pitkään mietin american apparellista saman kaltaista nahkaclutchia, mutta onneksi Marimekko toi tämän markkinoille. Tykkään :)

    p.s. Sulla on aivan ihana tyyli ja blogi. Ehdin jo surkutella kun jätit Lainahöyhenissä hetkeksi tauolle, mutta onneksi olet tehnyt comebackin! :), liityn ehdottomasti lukijaksesi!

    VastaaPoista
  4. Ihana Miia, kiitos!
    Oli upea päivä ja kyllä ihanat ja rakkaat vieraat kruunasi koko juhlan!

    VastaaPoista
  5. Vau, mikä sattuma kun törmäsin tähän blogipostaukseen. Juhlittiin samaisena päivänä häitämme Villa Salinissa Lauttasaaren uimarannan vieressä kun mun veli tuli sanomaan, että tuossa rannalla on toinenkin hääpari saab 96:n kanssa. Meilläkin oli siis hääautona oma vuoden -71 Saab. Oli kyllä aikamoinen sattuma, että kaksi niin hyvän hääauton valinnutta sattui samoille kulmille! ;D

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!