tiistai 5. helmikuuta 2013

uusi pieni keittiö






Meillä on paukuteltu kattiloita ja kokkailtu ahkerasti joulusta saakka, sillä Valo sai joululahjaksi Brion keittiön ja siihen sitten vielä kylkiäisiksi puisia vihanneksia ja Ikean kattilat. Toki uuniin laitetaan kaikki cd-levyt, nokkamuki, koruja ja muuta tilpehööriä. Mutta kaiken kaikkiaan tuo on mahtava keksintö!
Itselläni muistan olleen punainen samanlainen hellasysteemi kovassa käytössä ja pikkusiskonikin taisi sillä vielä leikkiä, mutta enää Valon leikkejä se ei olisi kestänyt ja siksi äitini heitti sen menemään.

"Ison" keittiön tavarat ovat edelleen mielenkiintoisia ja kaappeja availlaan ja tutkitaan päivittäin, se ei ole loppunut mutta huomattavasti vähentynyt kun jäbä on huomannut että oman uunin nappeja saa väännellä ja käännellä ihan niin paljon kun lystää. Ainoana miinuksena on keittiön keveys, sillä Valo tykkää työnnellä niitä myös pitkin parkettia ja piiloutua niiden taakse.

Hauskaa Tiistaita! Luvassa on höyrytettyjä oikeita -ja puuvihanneksia!

8 kommenttia:

  1. Ihana keittiö ja kokkaaja! Tällainen olisi kiva, mutta en kyllä yhtään tiedä minne täällä meillä sijoittaisin, tilaa ei selvästikään ole tarpeeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :)
      Juu, ei meilläkään liikaa tilaa ole, mutta kun niin tykkää touhuta noilla niin tarpeeseen tuli :)

      Poista
  2. mäkin haluun Meelikselle ton köökin! :)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on tuo hella! Punaisena tosin :)

    VastaaPoista
  4. Toi musta onkin hieno!
    Freijalle on tottakai se vaaleanpunainen :) Tosin alkaa olla jo suureksi harmiksi pieni, kun Freija on niin pitkä tyttö ikäisekseen ja uuni on turhan matala jo :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, vaaleanpunainen :)
      Täytyy myöntää että melko matalia on kyllä, koska Valo ei ole mitenkään kovin pitkä ja hyvin yltää "paistelemaan". Onkohan ne Ikean keittiöt korkeampia?

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!