lauantai 9. maaliskuuta 2013

SATAMAKIRPPIS



Kirppishain ja muutaman  muunkin tyypin uusi Satamakirppiskokemus oli pettymys tänään, sillä paikan päälle yhdeksältä aamulla oli saapunut jopa viisi myyjää. Kierrätyskeskuksen ja kalasataman metriksen läheisyydessä oleva tehdashalli oli lokeromainen ja sisällä oli kivanoloinen pieni kirppiskahvilakin. Uskon kuitenkin että siitä tulee lähitulevaisuudessa stadilaisten kirppismekka kun ihmiset alkavat löytämään paikan paremmin! Valtterin poismenon myötä tänne tarvitaan ehdottomasti uusi sisähalli jossa laaturoina saa vaihtaa omistajaa ja viikonlopun aamuvirkuillekin on tekemistä.
Itse en halua tyytyä pelkkiin itsepalvelukirpputoreihin, joissa hinnat alkavat kohota jo pilviin eikä tinkimisestä ole tietoakaan. Lisäksi livekirppiksillä on mahtava tunnelma ja saattaa kuulla tarinan jos toisenkin...



Puskaradio siis soimaan jotta päästään taas kirppistelemään!







9 kommenttia:

  1. Sitten se on kuule niin että "näitä mä diggaan", eikä "näistä mä diggaan". Siis "Diggaan Dylania", ei "Diggaan Dylanista". Opi slangia jos meinaat slangia käyttää. Bonjaatko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä palautteesta, pistän korvan taakse ;)

      Poista
  2. Oho, en mä ole tällaisesta kuulutkaan! Jospa se siitä lähtee, pääsis kätevästi täältä lähiöstä metrolla ihan nurkille.

    Ano slangipoliisi saisi varmasti hengenahdistusta kuunnellessaan mun puhetta. Maalainen, joka sekoittaa puheeseensa parhaita paloja ja kitalakeen liimautuneita sanoja asumistaan kaupungeista; vähän pohjanmaata, pikkasen tamperetta, reilusti turkua ja laarillinen slangia. Vaikka ymmärrän hyvin huolen alkuperäisen vanhan slangitaidon säilymisen puolesta – itseänikin harmittaa, että en osaa tarpeeksi kotimurrettani – ei se nyt ole noin vakavaa. Samalla tavalla kuin äidinkieli kehittyy ja elää ajassa ja sen ihmisissä, sen saman soisin myös murteille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se oo tosiaankaan niin justiinsa mun mielestä, sillisalaattiahan tämä nykykieli taitaa jo vähän olla.
      Ja onhan mun äidinkieli ihan paska, siitä ei pääse mihinkään, mut eipä tätä blogia tarvitse lukea jos kovin ärsyttää :D

      Ja mutsi, nähdään kirppiksellä? ;)

      Poista
    2. Joo, nähdään kirppiksellä! Tämä ja seuraava viikonloppu on suunniteltu täyteen muuta, mutta kuun vika olis vielä tekemistä vailla.

      Poista
  3. Luin muuten metrosta just et ois pöydät 15€, pitäskö lähteä myyjäksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän ois hieno homma, jospa tuolla hinnalla saisi porukkaa rekrytoitua paikalle enemmänkin :)

      Poista
  4. Kirppis oli tilana hieno. Saavat pyörimään, jos huomaavat pitää paikkamaksut aluksi alhaalla. Jos ei ole tarpeeksi myyjiä, kukaan ei tule sinne, eivätkä seur. vkon paikat mene kaupaksi. 25e plus 5e rekistä on liikaa myöhemminkin. Valtterin hinta oli kalleimmillaan loppuvaiheessa rekin kanssa 28. Ja se oli ratikkapysäkin vieressä. Asiakasmäärä oli noin 2000 pvssä. Satamakirppistä kannattaa infota asiasta. Kun hoitavat homman nyt putkeen, suosio kasvaa.

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!