tiistai 5. maaliskuuta 2013

snug.



snug. Ihana saksalainen design-tuotesarja, jossa yhdistyy ekologisuus ja leikkimielisyys.
Pyökistä valmistetuilta alustoilta on mukava syödä välipalaa, tarjoilla pientä naposteltavaa vieraille tai ihan vain ihailla niitä mm. keittiön koristeina.

Tänään Valo sai pilvenhattaroilta välipalaa, mutta vaikka olisi kuinka söpö alusta ei mandariinit tee sen paremmin kauppaa ja kurkut nakataan leivän päältä ensin pois ja syödään ne viimeiseksi. Maidot on pitkin rinnuksia ja pilvet löytyy lattialle heitettynä ruokailun päätteeksi.
Mutta ei haittaa, sillä näissä kivointa on myös kestävyys, sillä eivät mene rikki kovassakaan käsittelyssä, joten mitään ylivarovaisuutta ei tarvitse vaalia ja se on kyllä rock lapsiperheessä.

Tilasin nämä meidän yksilöt pikkulinnun kaupasta ja maalasin toisen pilven ikean mustalla puumaalilla.

Nyt pähkäilen, pitäisikö pilvet käsitellä vielä jollain..? Eikös leikkuulaudatkin käsitellä jollain että kestävät paremmin kulutusta tai eivät ime väriä/hajuja/liikaa tms vai muistanko ihan väärin?

Nämä snugithan toimii myös näppärinä pieninä leikkuulautoina.


8 kommenttia:

  1. Mun setä on tehnyt mulle yo-lahjaksi leikkuulaudan ja se ainakin piti käsitellä jollain öljyllä/vahalla. Samoten edellisen asunnon pöytätaso keittiössä. Tuskin siitä haittaakaan on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AAaaa.. niin mä muistelinkin.. Milläköhänlaisella öljyllä...hhhmm :D

      Poista
    2. Mä käsittelen normaalit puiset leikkuulaudat ihan vaan rypsiöljyllä säännöllisesti (noin 2 krt/vuosi).

      Poista
    3. Ai silläkin voi käsitellä, no huippua :) Kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Koulussa kun tehtiin leikkuulaudat, niin pinta hiottiin viidellä eri karkeudella ja sitten pellavaöljyä hiottiin pintaan kahtena eri kertana. Tavallista maalia ei kannata käyttää, koska siitä imeytyy kemikaaleja ruokaan! Tikkurilalla on muistaakseni zen-mallisto, jotka on kasviöljypohjaisia ja eivät oo vaarallisia!

    <3 Weera

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Weera, en uskallakaan tarjota enää tolta mustalta Valolle ruokaa :D

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!