lauantai 27. heinäkuuta 2013

PISAROITA







Hemmottelin itseäni eilen jo alkukeväästä saakka himoitsemallani Marimekon Drop-mekolla, että kiitos vaan ihanan Riikan silloisen blogipostauksen tulevasta syksyn mallistosta, sillä se pääsi sekunnissa "pakko saada" -listalle! Ja oi että tykkään mekosta kovasti. Tulee varmasti näkymään päälläni monesti ja monessa paikassa. Vaikka Marimekkoa olen fanittanut pienestä tytöstä saakka, kaikki mallistot eivät ole iskeneet minuun samanlailla kuin tämän syksyn mallisto, mikä viehättää erityisen paljon värimaailmallaan ja tyylillään. Pitkästä aikaa paljon herkkuja joilla haluaisin täyttää vaatekaappiani ja kotia! 


8 kommenttia:

  1. Sopii, vyö! Nyt mä uskon et sitä voi käyttää noinkin! Ihana oot! :))

    VastaaPoista
  2. Mä kävin Marimekon alejen aikaan sovittamassa paria mekkoa, ei oikeen istuneet / ehkä sopineet hiuksiin ihon ymms. Näytin ihan erilliseltä sen mekon rinnalla. Tykkään Marimekosta tosi paljon , ois ihanaa löytää just joku kiva tunika vaikka. Teepaidan ostinkin mut äitini sai sen , plaaah taas virhetikki. Mutta tää on ihana mikä sulla on!!! Niin magee ja sopii sulle, josko mullekin?

    Ihania kesäpäiviä. Kivoja kuvia instankin puolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, mutta niin se vaan pitää löytää se oman tyylinen niin ei tunnu epämukavalta tai siltä että kulkee toisen vaatteissa. Enää en osta vaatetta mikä ei tunnu multa ja suosittelen samaa muillekin ;) Sovittamalla ne helmet löytyy, joten ei muuta kun sovituskoppiin! Näitähän tuli myös herkullisen vaaleanpunaisena <3

      Kiitos Rea kauniista sanoista :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. ihanaihanaihana Essi <3 p.s. me ikävöitiin sua Mintun kaa perjantaina :)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!