perjantai 2. elokuuta 2013

muumit laaksossa



Hän kiljui innosta, säntäili kuin päätön kana, ei malttanut syödä ollenkaan, hyppi ja pomppi joka paikkaan. Hymy loisti korviin saakka kokopäivän ja  illalla onnellinen poika sammui hotellin sänkyyn kuin saunalyhty. 
Mitä voimme siis päätellä tästä? 
Naantalin Muumimaailma oli aivan täydellinen kesäreissun kohde meidän kohta 2-vuotiaalle, sillä muumifanina mikä olisi siistimpää kun päästä ihka oikeiden muumien kainaloon ja kutittelemaan Haisulia salaa. Ihana ja sympaattinen Naanantalin Muumimaailma oli pilvisenä päivänä oikein rauhallinen ja pojat pääsivät silittelemään hahmoja ja juoksemaan rauhassa paikasta toiseen. Ainoa miinus oli ruokapaikkojen sulkeutuminen ennen itse paikan sulkeutumista, joten köröttelimme Turkuun iltapalalle. Niin kauan kun muumit on jees, aiomme kesäretkeillä ehdottomasti uudestaan Naanataliin! 



2 kommenttia:

  1. Me myös käytiin tuolla Muumimaailmassa kesälomareissulla, ja oli kyllä todella sopiva paikka meidänkin kohta 2-vuotiaalle! :D Ihan innoissaan oli kaikesta ja nähtävääkin jäi vielä niin paljon että varmasti ensi kesänä sama kohde otetaan, huolimatta siitä aika raastavasta matkasta Oulusta Turkuun... ;) Instagramista muuten huomasin että mun veli perheineen oli teidän kans siellä samana päivänä ilmeisesti, hassu sattuma :)

    Ajatella, pari viikkoa enää synttäreihin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paula :) Olipas hassu sattuma :D
      Niin pieni on taas Suomi ..ja maailma!
      No teillä onkin matkaa aikasta paljon, mutta on se sen arvosta kun toinen on ihan onnesta soikeena :D

      APUA! SYNTTÄRIT! JOKO NE ON? :D

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!