keskiviikko 29. elokuuta 2012

Lifefactory-perhe


 
Tykästyin jo odotussaikana Lifefactoryn tuotteisiin, ne miellyttää silmääni yksinkertaisella ja tyylikkäällä ulkomuodollaan, ovat ympäristöystävällisiä sekä monikäyttöisiä -ja ikäisiä. Eri osilla saa helposti vaihdettua esim. tuttipullosta nokkapullon tai juomapullon.
Omalla käyttökokemuksella muovipullot alkavat muutaman käyttökerran jälkeen lähmääntymään ja haisemaan inhottavasti vaikka kuinka niitä keittelisi tms. Näissä Lifefactoryn täysin myrkyttömissä lasipulloissa sitä ongelmaa ei ole. Lasipullot eivät kerää pintoihin pöpöjä, sillä niihin ei tule naarmuja ja ne ovat täysin puhtaita kun ne kone -tai käsipestään. Pehmeä kumihuppu suojaa hyvin pulloa jos sattuu kaatumaan tai tippumaan ja siitä on hyvä ottaa pienilläkin käsillä kiinni. Ja iso plussa on, että läpinäkyvästä pullosta näkee hyvin paljonko juomaa on jäljellä tai paljonko sitä lisätään!
 

Uusin hankintani pullokeräelmäämme on markkinoille rantautunut sporttikorkillinen pullo, jonka kävimme eilen ostamassa keskustan Ombrellinosta. Ja voin sanoa, että helpottaa huomattavasti veden hörppäämistä "lennossa". Grafiitinharmaa oli ehdottomasti lemppariväri ja siihen on hauska vaihdella muun värisiä korkkeja.
Ensin oli yksi pullo, sitten tuli toinen ja loppua ei näy, nämä ovat ihania!
Valikoima sen kun laajenee, herkullinen väriskaala kasvaa ja lisäosia saa hommattua jo monestakin paikasta!

9 kommenttia:

  1. Noi Life Factoryn pullot on kyllä ihan parhaita, olipa sitten juomassa vauva, leikki-ikäinen tai aikuinen. Meiltä löytyy kolmea kokoa joista yksi matkaa koko ajan äidin mukana, yksi isosiskon kerhoeväspullona j ayksi vauvalla. Plussa vielä se, että tuttivalikoimaa voi laajentaa Ainun tuteilla, mulla kun oli vaikeuksia löytää tuohon pulloon esim. vellituttia, Oulun Stockmann kun poisti koko pullot valikoimistaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimmu!
      Joo, toi ainun vellitutti on hyvä ja itsekin sitä käytin, mutta Valo ei suostu velleilemään joten se jäi kaappiin muutaman yrityksen jälkeen..
      Stockmann on täällä Helsingissäkin poistanut lifefarctoryn kokonaan valikoimistaan, samoin kuin myös bugaboon tuoteperheen. Harmi!
      Mutta onneksi muualta löytyy ja nettikaupoista varsinkin :)

      Poista
  2. Enpä edes huomannut vaikka kävin tänään Ombrellinosta kaksi nokkaa hakemassa. Meille riittää tuo yksi pieni pullo mainiosti, itsellä kun on juomapullona siggin pullo, niin lapselle tuo käy niin maitopullona jos olen pois ja vesipullona mukana, lisäksi meillä on pari bpa-vapaata muovipulloa. Joskin muistan alkuimetysajoilta kun käytin jotain miehen vanhaa sporttipulloa, kun tosi usein piti yhdellä kädellä saada otettua huikka. En taida kuitenkaan raaskia ostaa tuota, ainakaan nyt tähän hätään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua, siellä ne roikkuivat muiden pullojen seassa!
      Ja nyt se sporttipullo on ollut kokoajan mukana ja on kyllä kätsä ja tarpeeksi ISO :D

      Poista
  3. Haastoin sinut mukaan Blogiäidit ruokkii -kamppikseen. Haaste löytyy blogistani. :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!