tiistai 7. elokuuta 2012

Perjantain Porisperen Posse


Roadtrip Helsingistä Poriin taittui sutjakkaasti perjantaina, kun rattiin astui mieheni ja me muut sullouduimme pikku pösöömme kaikkien tavaroidemme kanssa. Autostereoista soi peräjälkeen bändit joita lähdimme digailemaan Porispereen ja festarifiilistä piti vähän jännityksessä auringon puuttuminen sekä sadepisarat. Porin Cittarista kuitenkin napattiin mukaan kertissadesuojat varuksi, mutta onneksi ne osoittautuivat lähes turhiksi.. Sadetta kesti ainoastaan Jätkäjätkien keikan verran ja sen jälkeen saimme nauttia loistosäästä. Huippua!



En voi kylläkään kehua näillä kännykkäkuvilla, mutta uskon fiiliksen välittyvän hyvin näillä extempore kuvilla muillekin, sillä hauskaa oli.
Ranskalaiselle serkulleni ja hänen  tyttöystävälleen nämä olivat ensimmäiset festarit ikinä ja itse olin ihan liekeissä kun kokopäivän sain kuunnella hyviä bändejä, olla ystävien kanssa ja hengata vaan.
Majoituimme Porin Scandiciin, joka oli suht. lähellä Kirjurinluotoa sekä ihan keskustassa, halusimme herätä aamulla puhtaasta sängystä ja loikoilla rauhassa pitkään. Ja niin tapahtui, ihanaa!
Ainoa harmitus oli festareiden jälkeen mennä grillille syömään ja missata Pertti Kurikan Nimipäivät-orkesterin keikka Montussa. 

Kiitos siis Porispere, olit loistava ja ystävät niin olette tekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä jotain!