torstai 9. elokuuta 2012

Kutsut postissa...



Valo täyttää pian 1.vuotta ja nyt on kutsukortit askarreltu valmiiksi, lähetetty ja ensimmäiset juhlat jo minun puolen sukulaisille pidetty. Koska serkkuni Raphael oli Suomessa ainoastaan viikon ja on Valon kummisetä, niin järkkäsimme juhlat hyvissä ajoin jo tällä viikolla. Niistä kuvia myöhemmin...

Halusin lähettää perinteiset kutsukortit postitse, koska niissä on sitä "ennen vanhaan"-meininkiä ja fb-kutsut on mun mielestä aika ankeita vaikka onkin hyvin suosittuja ja ns. "tätä päivää". Lisäksi viirit on tosi jees, joten ne päätyivät kortteihin ja tietenkin söpöt pääkallot viimeistelivät kirjekuoret.
Dymoteltiin ukkelin kanssa menemään monta iltaa, sillä kutsukorttien sisältö oli kokonaan kirjoitettu kohokirjain-dymolla.

Ja tosiaan jos joku ihmettelee ja varmasti ihmetteleekin miksi niin monet juhlat (kolmet), niin siksi koska meillä on pikkuruinen 42neliöinen asunto keittiönurkkauksella eivätkä kaikki todellakaan mahdu kerralla edes sisälle. Siksi.

Mutta mä rakastan juhlia ja niiden järkkäämistä, joten PARTY ON!

2 kommenttia:

  1. Valmiista kutsukortista olisi tosi kiva saada kuva(tai ohjeet, ymmärrän että kortti sisältänee henk.koht.tietoja)! On niin hieno idea tuo Dymo-kirjoitus ja muutenkin, että ottaisin mallia mieluusti:) Ja ihana toi nappi kuoressa! Oi että! Kiva blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KiitosKiitos :)
      Valmiista kortista en laita kuvia, mutta edessä luki dymo-tekstillä Valo 1.v ja sisällä perus kutsu, jokainen sana dymotettu erikseen ja allekain.

      Nappeja löytyy tiimarista :)
      Ei muuta kun askartelemaan!

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!