maanantai 28. tammikuuta 2013

Kevään merkki!





Ehdottomasti ensimmäinen kevään merkki on aina uudet kevät kengät. Lopputalvesta tulee yht'äkkiä semmoinen tarve pian saada hipsutella pitkin asfalttia ilman sukkia pienissä ja kevyissä kengissä nahkarotsi päällä. Olen ballerinojen suurkuluttaja, vaikka työpaikoilla saarnataankin aina terveyssandaaleista ja muista hirvityksistä, kuljen aina ballerinoissa ympäri vuoden. Välillä yritän tsempata ja laittaa jalkaani jotain korkeampaa, mutta seisomatyössä jalat kipeytyvät liikaa ja silloin matalat tylsät tossukat ovat täydelliset.

Viime viikon lopussa saapuivat Biancoon nämä liukuvärjätyt kaunokit, enkä voinut jättää niitä hyllyyn muiden ihailtaviksi. Joten kotiutin nämä nahkaiset söpöliinit ja odottelen toiveikkaana lumien sulamista.
Onneksi voin töissä jo fiilistellä nämä jalassa tulevaa kevättä...

Joko olet tehnyt kevät hankinnan?


5 kommenttia:

  1. Juuri tänään katselin haikailevasti Vansejani hyllyssä ja mietin, että laittaisinko ne jalkaan...en laittanut vaan lompsin vielä Merreleillä ja haaveilen keväästä ja tennareista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kevät tulee nopeammin kuin muistammekaan... sitä mantraa mä hoen joka kerta kun näin lumihiutaleita :D

      Poista
  2. Minulle kotiutui pantterikuosiset ylihienot loaferit ja itsekin olen ballerinojen suurkuluttaja :D. Metsästän ikuisesti täydellistä mustaa paria. Vinkkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VAU! hhmmm jos Biancolle tulee, niin tiedotan ASAP! ;)

      Poista
    2. Thanks! Vinkkaa vaikka facen puolella, jos tulee oikeasti jotain ihanaa herkkua Biancolle, niin tiedän suunnata kaupoille :). Parhaat mustat ballerinat katoaa aika nopeasti hyllyiltä keväisin. Mua henk.koht. ärsyttää, kun niin monissa on beige/ ruskea pohja, vaikka itse kenkä on musta. Yök! Seuraavissa pitää olla musta pohjakin.

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!