perjantai 25. tammikuuta 2013

Rillit Huurussa!



Eilen facebook seinälleni pompahti Helsingin OptiiCat:n mainos heidän ystävämyynnistä, jossa tarjolla "menneen ajan kehysmalleja" törkeen edulliseen hintaan 35€! 

Olen metsästänyt uusia silmälaseja kesästä saakka, mutta missään mikään ei oikein ole kolahtanut ja lopetinkin sen takia rilliliikkeissä pyörimisen. Netistä ei ole tullut kuuloonkaan tilata, sillä niiden on istuttava täydellisesti ja pakko on saada sovittaa varteenotettavia vaihtiksia sataan kertaan ennen kuin uskallan tehdä päätöksen. 
Käytän silmälaseja päivittäin ja samoja silmälaseja sen muutaman vuoden putkeen, niin mielestäni niiden oltava juuri ne oikeat. Juuri sellaiset mitä haluan. Sinne päin ei käy. 

Rakas ystäväni on vintagen suuri ystävä ja myös uusia rillejä vailla, joten vaunuilimme Erottajalle kurkkaamaan Helsingin OptiiCat:n valikoimaa. Ei noin houkuttelevaa tarjousta voinut jättää väliin!
Ensin olin vähän masentunut kun ystäväni naamaan kaikki lasit näyttivät niin tyylikkäiltä, mutta hetken selaillessani jotenkin vahingossa löysin itselleni yhdet todella vaaleat, sievät ja erikoiset yksilöt.

En ole koskaan omistanut näin vaaleita silmälaseja, mutta tuovatpahan vähän väriä tähän mun mustaan olemukseen. Helsingin OptiiCatilla on hyvä ystävämyyntitarjous myös linsseihin! 


Helsingin OptiiCat:n Ystävämyynti vielä huomenna lauantaina 10-15, osoitteessa Erottajankatu 9!
Käykäähän tsekkaamassa tarjontaa. Sinne jäi vielä melkoisia vintage helmiä!









6 kommenttia:

  1. Oi oi mitä herkkuja! :) Mäkin tarvisin uudet ja vähän persoonallisemmat kuin nuo nykyiset raybanit vaikka niistä tykkäänkin. Haluaisin pyöreät jollain villillä värityksellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli :)
      ...pyöreistä tulee liian Beverly Hills 90210 mieleen, mutta oikeella tyypillä ois kyllä melko coolit ;)

      Poista
  2. Oii niin mageet! Ja istuu loistavasti, mutta ehdottomasti pois päästä jos värjäät tukkaa, myös meikkivoide imeytyy valkoseen sankaan, mut onneks vaan sisäpuolelle;) terkuin alanmies ;-)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!