torstai 30. toukokuuta 2013

KESÄKURPITSAVENE




Kesällä kun ollaan paljon ulkona, niin ei kyllä jaksa kuumassa keittiössäkään paljoa kökkiä vaan kaipaa helppoja ja ruokaisia reseptejä. Tässä yksi meidän joka kesän suosikeista, kesäkurpitsaveneet: (tarvitset: kesäkurpitsoja, jauhelihaa, juustoraastetta)
1. leikkaa kesäkurpitsat pituus suunnassa kahtia ja koverra pehmeä sisäosa lusikalla pois 2. paista ja mausta jauheliha hyvin (voit halutessasi lisätä myös koverretun sisustan mukaan) 3. lusikoi paistettu jauheliha kesäkurpitsojen sisälle ja ripottele päälle juustoraaste 4. paista uunissa pellillä n.200 asteessa niin kauan kuin juustoraaste on sulanut ja hieman tummentunut.

5 kommenttia:

  1. Kiva idea, mä myös harrastan paljon tätä helppoa ja nopeaa ruoanlaittoa ihan kesät ja talvet. ;) Ihana muuten tuo leikkuulauta, mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Leikkuulauta on snugg. -merkkinen. Suomessa ainakin Pikkulinnun kauppa myy sitä :)

      Poista
    2. Kiitos, tarviikin mennä tutkailemaan! :)

      Poista
  2. Upea kuva. Kerrassaan. Mä kokeilen reseptiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kannattaa kyllä koklata, mutta pitää muistaa maustaa jauheliha hyvin, sillä itse kesäkurpitsa on vähän makea :)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!