torstai 16. toukokuuta 2013

MURUMUPETTI




Hän ei vielä puhu, mutta osaa kyllä vaatia asioita (kiljumalla), hän juoksee tuhatta ja sataa, jekuttelee päivittäin ja pitää mamman liikkeessä. Jos johonkin keskittyy, häviää muu maailma ympäriltä eikä pieniltä muksauksiltakaan olla vältytty, sillä kova kiire on koko ajan tutkimaan ja hutkimaan. Hellyyndenkipeä halimies, hiekkalaatikon kingi, mun oma murupupetti ja mamman timantti on nyt jo (mihin tää aika menee?) 1v9kk! Kaikkien näiden kunniaksi ostettiin ensimmäinen suklaajäätelötuutti.





..niin ja ihan mahtavaa! 100 lukijaa! Ihanaa huomata että joku muukin lukee tätä kuin äitini!

10 kommenttia:

  1. Meillä esikoinen on melkein samanikäinen, ja ei meilläkään puhetta oikein tule, mutta kiljutaan kyllä sitäkin enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, mutta kyllä he hyvin ymmärretyiksi tulevat, vai mitä? ;)

      Poista
  2. Pojat vissiin pussaa eikä puhu ;) meillä tyttö puhuu jo helposti kolmen , neljän sanan lauseita ja puhumalla ilmaisee itseään ja käskee mammaa ;) ikää siis 1v 9kk . mut ihanaa , jätskiä , ulkona!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rea, todellakin! Wau, mäkin odotan että koskakoskakoska, koska niitä sanoja, edes yksi? .. onneks on kesä jäde ja aurinko ;)

      Poista
  3. Hän on niin cooli :)

    Terv. uusi lukijasi

    VastaaPoista
  4. Meillähän tää synttärikaima on nyt ihan viime viikkojen aikana hoksannut ton puhumisen jalon taidon, sanoja tulee päivittäin lisää, toistelee perässä vähän kaikkea ja viimein pari päivää sitten kuului eka kertaa aivan selvästi myös sellainen sana kuin ÄITI. Johan siinä sydän pakahtui :) Lauseita ei vielä (paitsi "ei oo") :) Että kun se alkaa niin voi käydä nopeestikin. Tai sitten ei, mutta ehtii sitä kyllä! Vähän niinku se kävelykin silloin ;)

    Valo on kyllä tosi viilee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Paula! Mun sydän pakahtuu sun puolesta <3 aawww.. nuo pienet on niin ylisöpjä kun ne puhuu.. paitsi on tuo Valon kiljuminenkin ja uuuuuuuu-uuuu: kin aika söpöä :D
      No, mut en stressaa, sitä ehtii niin kuin jo totesit ;)

      Poista
  5. Mäkin olin tulossa kommentoimaan että Valo on tosi viilee kaveri! :D Ihanaa että mä voin samistella Valon kanssa Hello Apparel-kuteissa. ;)
    Ei meidänkään poika tuossa iässä osannut kuin pari sanaa, mutta äkkiä niitä alkoi sitten siinä pari vuotiaana tulemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari, hihih :) Mä oon kyl vähän kade sun Hello-leggareista! Itse kun pyörin täällä vanhoissa pieruleggareissa enkä saa aikaiseksi tilata mitään itselleni....

      Sari. milloin teillä aloitettiin päivähoito?

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!