sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kesän ensimmäinen Linnanmäki-reissu



Siinä se viikonloppu jo vierähti! Perjantai-iltana korkattiin kesän ensimmäinen lintsi-reissu ja päämääränä oli mennä kuuntelemaan Tiiu Helinää Linnanmäen Estradille. Alussa tarkeni hyvin vähän vähemmissä vaatteissa, mutta tuulen yltyessä piti lisätä lämmintä ylle. Valon lippis lensi monta kertaa tuulen mukana ja sitä juostiin sieltä täältä noukkimaan. Onneksi ei sentään satanut ja mieli pysyi lämpimänä.
Yllätyksenä itselleni tuli täysin, että tänä vuonna Linnanmäellä on jopa 11 maksutonta laitetta asiakkaiden iästä riippumatta, mutta kuitenkin pituusrajat huomioon ottaen. 
Noin pienen kuin Valon kanssa ei niitä laitteita nyt ole kuin muutama hassu, mutta sehän riittää, sillä paikan päällä on niin paljon muutakin ihmeteltävää kuin kieputtimet, mm. suuri muumitalo, Taffel-pyörä ja törmäilevät autot joita Valosta oli todella hauska seurailla. Ja täytyy mainita, että kaikkiin laitteisiin pääsi jonottamatta suoraan. Varmaankin osaksi johtuen epävakaasta säästä, mutta luulen myös että vielä toukokuussa ihmiset eivät oikein tajua että Linnanmäki tosiaan on auki..?
Meidän ei ainakaan ilman radio Helsingin mainosta toukokuun ilmaiskeikoista olisi vielä edes tullut lähdettyä Lintsille!  Jotenkin miellän sen ihan sellaiseksi hellepäivän toimintapläjäyspaikaksi, mutta oli todella ihanan erilaista käpsytellä rauhassa paikasta toiseen ja Valo sai omaan tahtiin juoksennella ympäriinsä ilman pelkoa että häviää ihmismassaan. Monta kertaa kyllä pohdin mielessäni, että valjaat voisivat olla todella kova juttu meidän vaeltajalle sitten kesällä isoissa tapahtumissa ja paikoissa.



Seuraavina viikonloppuina Linnanmäen Estradilla livenä:

24.5. Nicole Willis & soul investigators (25.5. The Saints ja 26.5. Jokeri Pokeri Box klo 15&17)
31.5. Karri Koira 



p.s. Tänään viimeinen päivä osallistua Beau Loves superhero-hupparin arvontaan ja pikkuOtuksessa vielä tämän illan ajan ostokset postikuluitta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä jotain!