perjantai 24. toukokuuta 2013

KYLÄSSÄ



Tällä viikolla kyläilimme ystäväni Annan ja hänen perheensä kauniissa kodissa, Ullanlinnassa. Äidit pääsivät vaihtamaan kuulumisia, minä pääsin nuuskuttamaan kolmen viikon ikäistä  pientä tytön tylleröä ja Valo pääsi koko aamupäiväksi remuamaan Alma-ystävänsä kanssa. Kaksikko viihtyy todella hyvin keskenään, eikä ole puhettakaan aikaisista päikkäreistä tai lounaasta, sillä sen verran vauhdikasta on meno. 

Annan kanssa olen ystävystynyt vasta muutama vuosi sitten, mutta tuntuu kuin olisimme tunteneet  pidempään. Olen huomannut että äiteinä meissä on paljon yhteisiä piirteitä, tykkäämme monista samoista asioista ja molemmat asumme perheinemme pienissä asunnoissa.  Ja mikä parasta, koskaan ei tarvitse miettiä mistä puhuisi toisen kanssa, kun aina riittää jutun juurta ja kaikilla on rento meininki.

Asunnosta vielä sen verran, että tässä pienessä, kauniisti sisustetussa (50neliöisessä) tilaihmeessä on todella järkevä pohjaratkaisu ja keittiöön rakennettu parvi tuo vielä lisää muutaman neliön. Ihanat vanhat puulattiat hehkuvat tunnelmaa ja korkeat huoneet luovat tilan tuntua. Ymmärrän siis joskus mahdollisesti eteen tulevan luopumisen tuskan, sillä tämä koti on vain yksinkertaisesti niin ihana. 



13 kommenttia:

  1. Kuvia katsellessa olisin kyllä kuvitellut paljon isommaksi, mitä katsoo viimeisestä kuvasta.
    Ihania kuvia, ja voi kuinka suloinen pieni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ja olkkari onkin avara ja tilava. Niin ihana koti tuo onkin <3 ..ja vauvat on vaan niin suloisia, ei siitä pääse yli eikä ympäri :)

      Poista
  2. mekin asuttiin ennen 42:n neliön tila-ihmeessä. Monesti kaverini ihmettelivät kuinka sinne voi mahtua. Meillä oli kaikki tarpeellinen ja vielä yllättävän iso keittiö , koneineen ja kylppäri , suihkukaapilla. Nyt ollaan muutettu pois Kruununhaasta ja tilaa on puolet enemmän :) tosin lapsimääräkin karttui puolella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rea, mekin asuimme Krunikassa pari vuotta yksiössä ja nyt itseasiassa 42neliöisessä kaksiossa, mutta pohjois-helsingissä :) Vielä pärjätään yhden lapsen kanssa mainiosta, vaikka kaappitilaa saisikin olla puolet enemmän :)

      Poista
  3. Ihania kuvia Miiu, ja todella kaunis koti :)! Toisten kanssa vaan tuntee heti olevansa samalla aaltopituudella, ihana löytää sellainen ystävä <3!

    VastaaPoista
  4. Ihana koti! Tiedätkö onko siitä tehty juttua lehteen koskaan, ja olisiko asukas mahdollisesti kiinnostunut sellaisesta? (etsin kokoajan kauniita koteja sisustuslehtijuttuja varten...)

    Kivan näköinen blogi sinulla, liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna, kiitos ja kiva kun liityit messiin ;)

      Mä kyselen ystävältäni Annalta miten on innostunut, mun tietääkseni sitä ei olla kuvattu mihinkään... vielä :)

      Poista
  5. Hei minkä merkin tuo kukkaverho on ylimmässä kuvassa? Ihan tuttu, mutta en saa mieleeni.Kiitos jo etukäteen! :) -Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni! Se on Marimekon :) sitä on ollut saatavilla myös vaalenpunaisena (meillä on lakanat samaa kuosia) :)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!