sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Asunto ja uudet tyynyt



Olen pitkään jo halunnut kuvata teille ihanille lukijoilleni asuntoamme, mutta olen niin huono valokuvaamaan tätä haastavan pohjaratkaisun omaavaan kaksiota, että  sen vuoksi kuvat kodistamme ovat jääneet ottamatta. Nyt kuitenkin ajattelin että kukaan ei ole seppä syntyessään, joten innostuin räppäsemään muutaman otoksen ja mahdollisesti jatkossakin yritän enemmän kuvata sisutusjuttuja. Neuvoja otetaankin vastaan korkeiden huoneiden kuvaamisesta (3,30m) ja vinot ja kaarevat seinät luovatkin sitten omat haasteensa. Tässä asunnossa kun ei ole montaa suoraa seinää. 
No mutta itse asiaan... PikkuOtuksesta tilaamani Thief and Bandit:n tyynyliinat sain noutaa tällä viikolla postista, ja miten ne sopivatkaan meidän olkkariimme. Täydellisesti. Käsinpainetut trikoiset tyynyliinat ovat todella miellyttävän pehmeitä ja supermageita valkoisella sohvalla. Tungin sisään kaksi ikean sisätyynyjä tuomaan muhkeutta ja nyt ne oikein houkuttelevat köllöttelemään.



p.s. Ihana Hunajainen -blogi arpoo yhden upean Design House Stockholmin Work Lamp :n yhteistyössä Finnish Design Shopin kanssa, joten äkkiä äkkiä pikapikaa osallistumaan! Tänään viimeinen päivä!



tyynyliinat: Thief and Bandit, pikkuOtus, torkkupeitto Brita Sweden &Ikea.




7 kommenttia:

  1. Kivat tyynyt , haluisin itsekin päivittää sohvatyynyjä ja huomasin nuo PikkuOtuksessa :) Vielä pähkäilen mihin saan vanhat jemmaan ....:) Olisi kiva nähdä enemmänkin räpsyjä kodistanne, Valon huone/ leikki paikka? :) Siitä vaan siis räpsimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rea! Nuo tyynyt ovat aivan mielettömän ihanan tuntuiset ja siis käsinpainetut. Mä aina jemmaan vanhat päälliset kaappiin ja usein myyn myös eteepäin kun kyllästyn.
      Mä ottelen lisää kuvia kun saan kameraan asetukset kuntoon ;)

      Poista
  2. Tosi kivat tyynyt ja hyvä idea tuo kahden tyynyn sisään tunkeminen :D Kiitos myös arvontavinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tulee paljon "pöyheemmät" eivät ole semmoisia littanoita :D

      Poista
  3. Kivat tyynyt toi posti :)

    Mikäs tuo timantti on? Maalattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Laura <3
      Se on teipillä tehty, pistän blogiin pian siitä ;)

      Poista
    2. No niin mä arvasin :)
      Mullakin on yksi juttu suunnitteilla. Toisen Lauran kanssa sitä jo yksi päivä ihmeteltiin. Saa nähdä saanko aikaan...

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!