torstai 24. lokakuuta 2013

Lastenhuoneen nukkumanurkkaus



Olen saanut postaustoiveita koskien Valon uutta huonetta, ja nyt ajattelin teille vähän paljastaa miltä täällä näyttää. Hyvin simppeliä, valkoista ja raikkaita värejä. Valon huoneen päällä sijaitsee meidän nukkumaparvi,  mutta leikkitilaa on muuten koko huoneen verran ja poika on hienosti omaksunut oman tilansa. Rempan myötä punainen pinnasänky on saanut siirtyä ison sängyn tieltä ja nyt ollaan todettu, että tässäkin on pienen totuttelun jälkeen ihan hyvä köllötellä ja nukkua unia. 
Valon lempparileluja ovat dinojen, muumien ja eläinten lisäksi kyllä ehdottomasti maatuskat. Niitä on hauska availla, sulkea ja piilotella. Ja usein päivän päätteeksi niitä löytyykin ympäri kämppää... sängystä, sohvan alta, vessasta ja millon mistäkin. Vaikka äidin toiveena onkin kerätä koko kokoelma,  ja pitää huolta että illan päätteksi ne kerätään aina hyllyyn, niin kyllä se että niillä saa myös leikkiä on Valolle tärkeää. Koristeiksi ne ehkä pääsevät sitten joskus, jos niitä on silloin enää yhtäkään jäljellä. Kirpparilta olen löytänyt Aarikan purnukat ja sinisen olen saanut yhdeltä tutulta. Haaveissa on vielä keltainen purnukka, ja saa vinkata jos jostain löytyy! Kissakellon Valo sai kummitädiltään  kaksivuotis syntymäpäivälahjaksi ja se on ollut todella mieluinen.  Ehkä joku taulu on tulossa joskus kellon viereen, mutta se on ihan ajatuksen tasolla vielä. 

Nukkumanurkkauksesta kuuluu tällä hetkellä söpö tuhina ja huomenna odottaa uudet leikit.

5 kommenttia:

  1. Luulin eka et tämä on kuva Mintun muksujen makkarista :) Kivalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! No eipä ole Mintun, vaan meidän :D Jos värikkäitä asioita löytyy molemmista niin kyllähän se selkeesti sekoittaa ;)
      Mintun pojilla on kerrossänky eikä taida pockettiakaan olla seinällä, mutta molemmilla meillä taitaa olla rakkaus kauniisiin asioihin :D

      Poista
    2. Kyllä mä vaihtaisin meidän muksujen huoneen teidän huoneeseen ihan samantein :D Ja lapset tarviikin väriä, ei voi kuin kateena ihastella ;)

      Poista
  2. Tosi raikkaalta ja kivalta näyttää kyllä :)! Meillä kans noita maatuskoja ja koitan pitää ne hyllyssä, kun pari osaa on jo kadonnut teille tietämättömille.. :/. Vaikak lapsillehan ne on tarkoitettu, ja pyytäessään ne saakin ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Juuli :)
      Meilläkin on kadonnut niitä ja välillä löydän niitä taskuistani, kengästäni ...:D

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!