maanantai 21. lokakuuta 2013

LEPPOISA LINNANMÄKI



Linnanmäellä vietettiin eilen valokarnevaalien päätöstä ja kesäkauden lopettajaisia, joiden vuoksi mekin lähdettiin nauttimaan vielä kerran laitteista ja lintsitunnelmasta. Joku muukin oli nähtävästi ajatellut samoin, sillä törmättiin moneen tuttuun ja laitteisiinkin joutui vähän jonottelemaan. Onneksi sentään oltiin fiksuja ja puettiin lämpimästi päälle, sillä muistin kun kesän tuulisina päivinä olen siellä palellut, joten nyt pakattiin ensimmäistä kertaa talvikamppeet päälle koko konkkaronkka ettei tarvinnut jäätyä pystyyn. Jos Valolta kysytään mikä oli paras asia, niin kuuluisi iso hirnuminen, sillä ehdottomasti kivointa oli legendaariset Linnanmäen hevoset, joilla Valo pääsi ratsastamaan ensimmäistä kertaa. Ei paljoa haitannut siinä vaiheessa pikkuväsy, vaikka päikkärit olivat jääneet lyhyiksi, vaan niihin piti päästä uudestaan toisenkin kerran. Ja muistan omasta lapsuudestani kuinka monta kertaa kesässä Lintsillä käytiin samoilla hevosilla "ratsastamassa" ja äiti otti valokuvia aidan takaa. Hauska iltapäivä kaikenkaikkiaan ja hyvällä mielellä uuteen viikkoon. Tässä oli tämän vuoden linnanmäkikuvat ja ensi keväänä sitten uudestaan.



Värikästä viikkoa!





4 kommenttia:

  1. Voi kun on tyylikäs poika! Mekin oltiin eilen Lintsillä, ja olin ehkä lämpötilaan nähden vähän yllättynyt ihmisten määrästä. Itse olin meidän perheen ainoa alipukeutunut, olis vaan pitänyt toppatakki iskeä omaankin niskaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse :)
      Joo, ei siellä ihan kevyellä vaatetuksella pärjännyt :/

      Poista
  2. Ihana poika siellä :) Kyllä ois kiva kun Oulussakin olis joku huvipuisto. Voi olla että menestyminen ois eri asia mutta kiva se olis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paula <3
      No nyt Oulun kaupungille viestiä että huvipuistoa kehiin ;D

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!