sunnuntai 5. tammikuuta 2014

1/52




Upeeta uutta vuotta 2014 ja voi blogihiljaisuus sentään! Täällä vietettiin joulunpyhät suupielet suklaassa pötkötellen ja tällä viikolla vihdoista viimein aloitettu uusi vuosi puhtaalta ja aavistuksen terveellisemmältäkin pöydältä. 
Paljon olen kerinnyt miettimään mitä vuoteen 2013 kuului ja mitä tältä vuodelta toivon, mihin kaikkeen itse pystyn vaikuttamaan. Ison osan viime vuodesta vei isäni saama aivoinfarkti uuden vuoden aattona 2013, joka pysäytti hetkellisesti täysin meidän perheen arjen. Hänen puoli vuotta kestänyt sairaalahoito ja toipuminen vei alkuvuodesta kaikki energiani ja aikani, sekä huoli selviytymisestä oli suuri. Ja koska  menettämisen pelko on ollut lapsesta saakka kokoajan läsnä, ei tämä ainakaan sitä helpottanut. Onneksi isäni on kuntoutunut hyvin ja pystyy elämään melko normaalia, mutta jokseenkin erilaista elämää mitä aiemmin. Kiitollinen siitä.
Ystävien merkitys tämän vuoden aikana on kasvanut entisestään ja olen saanut valtavasti tukea ja rakkautta heiltä. En olisi koskaan uskonut että kolmekymppisenäkin voi vielä saada näinkin tärkeitä ja aitoja tyyppejä elämäänsä! Ja teistä aion pitää tiukasti kiinni, että tiiätte!
Uutta arkea toi myös elokuussa oma töihin paluuni ja Valon päiväkodin aloitus, mikä meni kyllä niin hyvin kun vain voi. Tuntui kun en poissa olisi ollutkaan ja lapseni sopeutui siltä seisomalta uuteen paikkaan ja hoitajiin. Äitinä koin kuitenkin huonoa omaa tuntoa ja pahaa oloa pitkään kun päiväkodin portin laitoin perässäni kiinni ja lähdin marssimaan juna-asemalle. Tuntuu, että se on jo hieman  helpottanut, mutta edelleen välillä tirautan aamukyyneleet ihan silkasta ikävästä ja onnellisuudesta. Siitä että Valo on maailman reippain ja hyväntuulisin tyyppi ja mun oma poikani.
Vuoteen on mahtunut myös paljon muita merkittäviä asioita. Parisuhteeemme kymmenenvuotispäivä <3, siskoni omaan kotiin muutto, appivanhempien kuuskymppiset ja paljonpaljon hienoja juttuja. Enkä todellakaan unohda tätä vuotta myöskään blogin puolesta, sillä tänä vuonna olen saanut teitä ihania lukijoita paljon lisää ja aion ryhdistäytyä myös postausten suhteen. Lupaan!

Vuonna 2014 toivon kaikille paljon lähimmäisen rakkautta ja sitä että muistetaan kohdella sitä toista yhtä hyvin miten itse haluaisi itseän kohdeltavan. Onnea, iloa ja paljon hyvää mieltä! Kyllä tästä loistava vuosi vielä tulee!



 1/52




6 kommenttia:

  1. Kauniita ajatuksia ja sanoja! Ihanaa tätä vuotta Sinullekin! :)

    VastaaPoista
  2. <3 ja voi, mä en kestä teitä. Molemmat niin supereita ja tyylikkäitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höpölöpö :D Valokin on ihan myrtsi kun odotti vaan karjalanpiirakkaa suuhunsa :D

      Poista
  3. pakko kysyä että mistä oot nuo silmälasit löytäny? aivan ihanat ja sopii mainiosti sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Silmälasit löysin OptiiCat:n ystävämyynnistä reilu vuosi sitten. Aidot vintaget :D
      OptiiCat:lta löytyy vähän erikoisempiakin pokia, kannattaa käydä vilkaisemassa Erottajankatu 9 jos olet Helsingissä.

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!