tiistai 14. tammikuuta 2014

Talvitamineet





Voi riemua! Valo sai oman lumilapion ja ai että miten onnellinen hän onkaan siitä. Valo varmaan asuisi iglussa jos saisi itse päättää, niin innoissaan hän pukee päälle talvikamppeet, eikä ulkoota saisi sisälle millään. Talven lempiruoka on ehdottomasti lumi, sen verran olen pistänyt merkille, kun jätkä on kokoajan mahallaan ja naama täynnä lunta.
Onneksi talvihaalariostos meni nappiin sillä siinä on helppo liikkua ja pitää kylmän loitolla. Nimittäin PikkuOtuksesta tilaamani Mini Rodinin haalari on ihanan muhkea ja iso huppu suojaa hyvin tuulelta ja tuiskulta. Kaikinpuolin katseen kestävä ja vaikuttaa laadukkaalta. Jos jossain Mini Rodini on minuun tehnyt vaikutuksen niin simppeleillä ulkovaatteilla, joihin käy lähes kaikenväriset asusteet. Sitäpaitsi vaikka musta on aina musta, niin lumessa tämän miehen erottaa kyllä selvästi tämä puku päällä.
Harmittavasti vain tuo ihanaakin ihanampi Coston hattu alkaa kohta olemaan liian pieni, sillä alle on survottu merinovillainen kypärämyssy lämmittämään. Tuntuu ettei näillä pakkasilla mikään ole liikaa ja siksi pakkaudummekin Valon kanssa molemmat päästä varpaisiin villaan, jotta tarkenee.






toppapuku pikkuotus Mini Rodini // hattu Costo //  merinovilla kypärämyssy Myllymuksut // rukkaset myyjäisistä // kengät pikkujalat Bisgaard // lapio Prisma




10 kommenttia:

  1. Voi mikä ihanuus ja aistin lämmön vaatteiden alla :) Lapio poika <3

    VastaaPoista
  2. Ihana pieni iglumies! ;) Mä oon ollu myös tosi tyytyväinen MR:n talvihaalariin. Meillä on niin lämminverinen lapsi, että se tahtois mennä näilläkin pakkasilla kalsareissa ulos "E tykkää kylmästä." :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sonja, sama täällä. Ulkoilusta nauttii eikä pakkasia pelkää, mutta huolissani olen kun mitkään kintaat ja kengät eivät pidälämpiminä. Kaikki on kohta testattu :/ Rodininhaalari on kyllä lämmin ja ensi talveksikin tilasin alesta jo uuden ;)

      Poista
  3. Voi Valo söpöliini :)

    Mä oisin niin toivonut, että jäisi talvi väliin tällä kertaa. Kun vaan ei tulisi lunta komeita, kauheita kinoksia.

    ps. sulle on haaste mun blogissa. Tee jos ehdit ja siltä tuntuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura <3
      No tämäkin määrä passaa oikein hyvin. Pieni viihtyy niin paremmin ulkona kun pimeässä sisällä, joten lumi on jees ;)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!