lauantai 18. tammikuuta 2014

timanttiset raakasuklaat





Hippanen chiliä ja pohjalle kuivattuja karpaloita on tämän viikon timanttisten raakasuklaiden salaisuus. Ohje on samainen mikä löytynee täältä, mutta mulperimarjojen sijaan maustoin suklaat tällä kertaa näillä herkuilla. Timantit sulivat suuhun!





4 kommenttia:

  1. Nam, näyttääpä herkulliselta :). Ja kiitos muuten reseptistä, mä olen tehnyt raakasuklaata vain valmispakkauksella ja oikeat mittasuhteet ovat mietityttäneet. Testaan tuon sun ohjeen seuraavalla kerralla :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuli, oleppa hyvä :) Yks iso vinkki on edelleen se että muista MAISTELLA ;)

      Poista
  2. herkulta näyttää ja myös herkkujen timanttinen ulkoasu on hieno! meillä on lojunut kaapissa raakasuklaan tekopakkaus jo jonkin aikaa, pitää vissiin nyt ryhdistäytyä ja kokeilla. timanttimuottikin löytyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ullamaj, ihmeessä nyt kokeilemaan :) Superhelppoa ja nopeaa! Suosittelen todella!

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!