Hippanen chiliä ja pohjalle kuivattuja karpaloita on tämän viikon timanttisten raakasuklaiden salaisuus. Ohje on samainen mikä löytynee täältä, mutta mulperimarjojen sijaan maustoin suklaat tällä kertaa näillä herkuilla. Timantit sulivat suuhun!
Nam, näyttääpä herkulliselta :). Ja kiitos muuten reseptistä, mä olen tehnyt raakasuklaata vain valmispakkauksella ja oikeat mittasuhteet ovat mietityttäneet. Testaan tuon sun ohjeen seuraavalla kerralla :)!
herkulta näyttää ja myös herkkujen timanttinen ulkoasu on hieno! meillä on lojunut kaapissa raakasuklaan tekopakkaus jo jonkin aikaa, pitää vissiin nyt ryhdistäytyä ja kokeilla. timanttimuottikin löytyy :D
Nam, näyttääpä herkulliselta :). Ja kiitos muuten reseptistä, mä olen tehnyt raakasuklaata vain valmispakkauksella ja oikeat mittasuhteet ovat mietityttäneet. Testaan tuon sun ohjeen seuraavalla kerralla :)!
VastaaPoistaJuuli, oleppa hyvä :) Yks iso vinkki on edelleen se että muista MAISTELLA ;)
Poistaherkulta näyttää ja myös herkkujen timanttinen ulkoasu on hieno! meillä on lojunut kaapissa raakasuklaan tekopakkaus jo jonkin aikaa, pitää vissiin nyt ryhdistäytyä ja kokeilla. timanttimuottikin löytyy :D
VastaaPoistaUllamaj, ihmeessä nyt kokeilemaan :) Superhelppoa ja nopeaa! Suosittelen todella!
Poista