perjantai 10. tammikuuta 2014

erilainen tammikuu






Tammikuussa vihertää nurmikot, pajunoksat kukkii, maasta voi löytää käpyjä, kumppareilla voi läiskytellä vesilammikoissa ja jotkut jopa grillaavat ulkona. Ei ole montaa kertaa Helsingissä tarvinnut talvipukua pukea päälle, saatika untuvatakkia kertaakaan. Nastatkin autosta on jo hävinneet. Aamulla otin lapseni syliini ja nostin hänet ikkunalaudalle seisomaan. "Sataa" hän sanoi. Paljon on kyllä satanut  ja paljon on pimeyttä riittänyt. Kyllä pienikin jo  alkaa olemaan vähän kypsä. Ihmiset vitsailevat säästä ja talven odotuksen voi aistia. Sitä odottaa lunta ja pakkasia vaikkei niitä toivoisikaan suuresti. Kaipaa kirkkautta aamuun ja iltaan. Jos sitä veisi kokonaan talviromppeet vintille, niin joko se talvi tajuaisi tulla tänne eteläänkin?  




4 kommenttia:

  1. Tänne Satakuntaan tuli tänään talvi, ihanaa, toivottavasti sinnekin? Valo on niin ihana, ja nuo kengät, mistä ne on ostettu?
    Olenko ymmärtänyt oikein et noita Vimman legginsejä saa vain liikkeestä ostettua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iltaa! No nyt on vihdoin täälläkin lunta, ihanaa edes vähän enemmän valoisuutta. Valon popot on Pionit. On ostettu halpahallista jostain pohjanmaalta :) Nahkaa ja vuori sisällä. Mutta metsolasta näyttää niitä myös löytyvän : http://www.metsola.co/lapset/kengat/pioni-mustat-nahkakengat-resorilla-20-27
      Vimmaa saa myös kotiin tilattuna postitse. Marjutille voi Vimma facebookin kautta laittaa vaikkapa viestiä ja kysellä lisää :)

      Poista
  2. voi valo, musta tuli niiin sen fani <3 oon tekemässä sellasta ystävyys-postausta ja ne kuvat tulee sinne mitä otin meillä :)

    VastaaPoista
  3. Voi Riikka sinua <3 hih, tuliko edes hyviä kuvia :D hih, treffataan pian uudestaan! JOOJOO!

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!