torstai 20. syyskuuta 2012

Kypärä päähän ja menoks!




Cissywears.comista löysin  melkoisen erikoisia, mutta mun mielestä aika hauskoja pyöräily- ja skeittikypäröitä lapsille! Nähtävästi entinen Legon suunnittelija on alkanut oikein hurjaksi ja valloittanut lastenkypärämarkkinat Tanskassa.

Kotimaassa mitä nyt olen ohimennen vilkaissut tarjontaa urheiluliikkeissä ja tavarataloissa, niin melko suppea valikoima rumanvärisiä ja mallisia kypäröitä pienille. Lähinnä jotain Cars -ja barbi -aiheisia, mitä en itse lapseni päähän laittaisi. Jos tämmöisen näkisin jonkun skidin päässä, niin kyllä hymy tulisi huulille, on nää sen verran hassuja, ja enemmän kyllä hyvällä kun huonolla tavalla.
Meillähän tuo tulee ajankohtaisesi ensi kesänä kun ja toivottavasti Valo pääsee rullaamaan jo jonkinlaisella pikkupyörällä ulkona ja kypärä on sillon tietenkin ehdoton.

Mä voisin meille kotiuttaa yhden mustan pantterin! Joulupukille *vinkvink*!

3 kommenttia:

  1. Nutcasen kypärät on kanssa kivoja, löytyy sellaisia "hassuja", kuten vesimeloni tai bilispallo, kuin myös simppeleitä :)
    http://www.nutcasehelmets.com/
    Ja oliko nyt pakko linkata tollainen ihana nettikauppa ! ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli pakko, koska rakastan tota nettiputiikkia niin kovin! <3
      Voisin haalia Valolle sieltä kaiken! IIIHANIA!

      Poista
    2. ..rupesin muuten kelaamaan, että en ehkä haluaisi olla vesimeloonipää :D hahah! Nykypäivän lapsetkin ovat niin raadollisia toisiaan kohtaan, että pitää miettiä tarkoin mitä niillekin hankkia.

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!