keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Leluja joka lähtöön!



Lelujen maailmasta hyvää sadepäivää!

Ensin oli lelukori, sitten tehtiin olohuoneen kirjahyllyyn tilaa ensimmäiseen alalokeroon, ristiäisten jälkeen niitä tuli lisää ja kyllä, tyhjäsimme toisenkin lokeron, jotta uudet lelut mahtuvat. Mamma kävi vähän kirppiksellä ja tilaa tarvittiin lisää, kolmas lokero oli menetetty!
1-vuotis synttäreillä Valo sai taas vähän lisää leluja ja mihinkäs muualle ne mahtuisivatkaan kuin uuteen lokeroon? Ja niin neljäs lokero täyttyi uusilla tulokkailla.
Cd:tkin alkoivat kiinnostamaan ihan liikaa joten isimies korjasi ne parempaan talteen -paperikassiin!?
Viides lokerokin on jo täynnä! Lisäksi on vielä Dublot, Brion kärry ja potkuauto!

Kaikki ne levitetään aamulla koko olkkarin matolle ja siinä sitten yritetään tehdä päivän aikana tietä keittiöön ja vessaan. Kettiössä onkin sitten taas uusi kaaos, koska jos minä olen keittiössä, niin siellä on myös rakas poikani vispilöiden ja paistinlastojen kanssa heilumassa ja roikkumassa vetimissä.
Siellä Valolla on yksi kaappi ja vetolaatikko josta saa itse ottaa tavaroita ja viskellä niitä miten tykkää, toistaiseksi ne ovat pysyneet hienosti keittiöalueella. Meillä ei ole mitään ns "lukkojen takana", koska olemme mieheni kanssa sitä mieltä että se houkuttaisi vieläkin enemmän.
Illalla kaikki lelut korjataan omille paikoilleen, jotta niitä voidaan taas aamulla ihmetellä, leikkiä ja levittää uudestaan.

Valon päikkäreiden aikaan tein tänään pienen välitsekkauksen, eli laitoin kaikki vauvalelut pussiin ja kaappiin. Järkkäsin lelulokerot ja kirjat. Päätin hommata pehmoleluille jonkin sortin uuden korisysteemin, ja toivon ettemme ensi jouluna huku leluihin!

4 kommenttia:

  1. Hih ihana postaus ;) mä varasin taas kirppispöydän että saan tyhjättyä meidän leluja! Mistä hitosta niit tulee tähänki taloon ku sieniä sateella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jonna :)
      Ja voin kyllä sanoa, että kahden käden sormet riittää hyvin laskemaan mitä me ollaan itse hankittu kirppikseltä, muut ovat vaan ilmestyneet meille :D

      Poista
  2. Mutta teillä on kauniita leluja :) Kyllä pienen kelpaa.

    Meillä on yhdessä huoneessa sekaisin poikien ja tyttöjen lelut ja en vaan saa haluamaani selkoa ja järjestystä niihin.

    Toi matto on ihana! Sellaisen jos joskus saisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti!

      Matto löytyy Ikean matto-osastolta!
      Joka päivä saisi olla imuroimassa sitä kun siihen tarttuu kaikki :/ ..ja yks kaunis aamu Valo kakkasikin siihen! Onneksi sain puhtaaksi eikä tarvinnut viedä pesulaan :)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!