torstai 13. syyskuuta 2012

Polskis&Loiskis



Syksyn koittaessa mietinnässä on jos monen moista harrastusta mistä taapero voisi tykätä, mutta me emme vieläkään ole ilmoittautuneet mihinkään... Onkohan jo aivan liian myöhäistä?
Tapaamme muutenkin viikon aikana paljon muita skidejä ja aktiviteetteja riittää, mutta joku yksi säännöllinen harrastus olisi kuitenkin ihan jees.
Uintihommat uimahalleissa olemme jättäneet vielä toistaiseksi, sillä itselläni on ollut paha klooriallergia ja atopia. Taaperoiden jumppatunnit olisi varmasti aika hauskoja myös.
Muskarissa olimme viime keväänä ja Valo piti siitä kovasti. Luotin siihen että kyseisestä paikasta otetaan yhteyttä ja meille on paikka siellä varattuna syksyksi niin kuin oli puhetta, mutta turhaan. Aion ryhdistäytyä kuitenkin huomenna asian kanssa ja ottaa selvää  minne ja mihin ryhmään me mahduttaisiin, sillä laulamaan ja soittamaan ois ainakin päästävä.


Kotiloiskuttelulle ei kuitenkaan tarvitse erikseen ilmoittautua ja sitä voi harrastaa niin paljon kun lystää! Eli polskis ja loiskis vaan!

Onko kaikilla muilla jo syysharrastukset meneillään? Ja jos niin mimmosta sorttia?

4 kommenttia:

  1. Mun kommentit ei nyt jostain syystä tule tänne. Kokeillaan joskos nyt tulis :)

    Ihania kuvia!
    Meillä ei ole mitään ohjattuja harrastuksia, ollaan muuten vaan paljon ulkona ja metsässä ja uimassa :)

    P.s. näin sut olikohan ma Kampissa, siellä lastenhoitopaikassa. Olin Eemelin ja Freijan kanssa vessassa, tai Eemeli vessassa ja Freija keinui siinä punaisessa jutussa :) Mulla oli mustat vaatteet ja hiukset, jos huomasit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Joo nyt hämärästi muistan.. Taisit kuikuilla siitä vessan ovenraosta ja mä kiinnitin huomiota sun tyttösesi kivan värisiin converseihin :D
      Oisit vaan huikannut moikat, niin oisin tajunnut tervehtiäkin!

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!