torstai 18. lokakuuta 2012

Äiti kameran takana

 
 
 


 
Aamupäivällä lähipuistossamme oli teemana "äidit kameran takana", yksi äideistä on harrastevalokuvaaja ja hän antoi tipsejä kuvaamiseen ja kameran käyttöön. Itselle se ainakin tuli tarpeeseen, koska turhaan säätämiseen ei ole aikaa ja automaatti on mielestäni niin kätsä.
 
Oli oikein hauskaa kun me mammat juoksimme lasten perässä koittaen napata edes sen yhden onnistuneen kuvan. Lällätimme ja pöristelimme kameroiden takana saaden lapsi hymyilemään tai pysymään edes muutaman sekunnin paikallaan.
Vauva-aikana kameran muistikorttiin saattoi päivän aikana tallentua kymmeniä kuvia, kun toinen vaan köllötteli tyytyväisenä paikallaan, mutta nyt meno on niin hektistä että kun kerkiät kaivamaan järkkärin jostain, niin tilanne meni jo!
Että parempi pitää se puhelin jossain käden ulottuvilla ja sillä sitten äkkiä räpsästä se kuva.
Itse käytän paljon iphonea kuvaamiseen, sillä kuvien laatu on ihan jees ja tosiaankaan järkkäriä ei jaksa kanniskella mukana joka paikkaan. Instagramiin tallentuu helposti monia kuvia päivän aikana ja niitä on kiva katsella jälkikäteen suoraan puhelimesta, lähettää sukulaisille ja kummeille tms.
 

Unelmana olisi kuitenkin teettää valokuvia ja laittaa ne nätisti albumeihin, niin kuin ennenvanhaan... mutta koska?

Kysyn vaan!


1 kommentti:

Kommentoi ihmeessä jotain!