lauantai 13. lokakuuta 2012

Näin me puistoillaan!


Kuvittelenko mä vai onko teidänkin mielestä puistoissa erilainen fiilis viikonloppuisin?

Vaikka me käydään viikolla paljon puistoilemassa, niin aistin vanhemmissa, muissakin kuin itsessäni sen "rauhoittumisen" viikonloppupuistoiluissa..
Aikuiset ovat jotenkin iloisempia, sosiaalisempia ja leppoisampia. Yleensä äidit jotka hengailee siellä viikolla yksin lapsien kanssa (myös mä!) saattavat raahata mukaan isin tai isovanhemmat viikonloppu-ulkoiluun ja näin ollen ehtii rupattelemaan muidenkin mutsien kanssa kun ei tarvitse yksin kokoajan juosta ja kärkkyä tenavien perässä. Loistavaa!
Tänään kuitenkin isi jäi kotiin ja me puistoiltiin Valon kanssa kahden . Pitkästä aikaa oli ihanaa nähdä myös rakasta ystäväperhettä ja vaihtaa kuulumisia raittiissa ulkoilmassa.

Samaa rutiinia ne viikonloputkin ovat: herätään, syödään, leikitään, ulkoillaan, syödään, nukutaan, syödään, leikitään, ehkä ulkoillaan/kyläillään/käydään kaupassa, syödään, leikitään, luetaan, nukutaan. Mutta viikonloppufiiliksellä!

Jokaisessa perheessä tietenkin on omat rutiinit ja rytmit. Meillä on menty alusta saakka lapsentahtisesti, eli vauvasta saakka ei olla katsottu kelloa. Syöty on kun on ollu nälkä ja nukuttu kun nukuttanut. Valon kanssa tämä on toiminut todella luontevasti ja rytmi muuntautunut ihan omalla painollaan. Pari kuukautta on nyt menty yksillä päikkäreillä joka ajoittuu lounaan jälkeen puolesta päivästä eteenpäin. Ja illalla iltasadun jälkeen Valo nukahtaa kahdeksan yhdeksän aikaan omaan sänkyynsä. Poika on tyytyväinen ja virkeä.

Virkistävää viikonloppua <3




Valo: pipo Polarn O Pyret, kaulahuivi made by iso-mummi, vk-puku Molo Kids, vk-popot Crocs, lapaset Lindex

Miiu: leggarit CTRL, maiharit Dr. Martens

2 kommenttia:

  1. Ihanat leggarit, tahtoo!! Mulla on hirvittävästi leggareita, muttei mitään kivaa tunikaa tai mekkoa niiden kanssa näille keleille. Onneksi kohta tulee palkka, että pääsee ostoksille!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Piia! Nää on Kallion kirppislöytöjä :) oisko 2€ ollu.. Ainoat värikkäät leggarit mun panttereiden kanssa!
      Musta tuntuu, että palkkapäivään on ikuisuus!

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!