maanantai 22. lokakuuta 2012

Tärkeä tuote pikkuasunnossa!

 

 
Asuntomme pienuudesta johtuen ei säilytystilalla ole kehumista, joten kaikki keinot on otettava käyttöön... Ja Helena Mattilan -95 suunnittelema paperikassi-teline on oiva tapa säilöä asioita.
Meillä käytetään satunnaisia paperikasseja telineessä ja sisältöön päätyy kaikki perheen pahvi- ja paperiroskat. Ihanan yksinkertainen ja musta sopii hyvin koko asuntomme sisustukseen.
Tuote on kokonaan terästä (30% kierrätettyä metallia) ja mahdollista saada ties missä kivoissa väreissä. Telineeseen sopivat kaikki kauppojen vakiopaperikassit ja se on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa.
 
Samalla voisin myös muistuttaa Marimekon tehdasmyymälöiden ystävämyynneistä, jotka ovat 24-27/28.10.12!
 


2 kommenttia:

  1. Toi ois kätevä! Ja sit et pysyy tollanen fancy linja kasseissa, pitäs aina vähän väliä käydä shopauttaan jotain kivaa, ihan vaan et pysyis sisustus paperikassin osalta hienona :D

    ps. ookko aatellut poistaa sanavahvistusta? Ei mulle ainakaan koskaan bloggerissa mitään roskaviestejä tullut. En saa koskaan selvää noista salasanoista ja siksi jää liian usein kommentit lähettämättä tännekin, vaikka ne ois kirjoitettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl oikeesti kätsy!
      Kiva mutsi kun kävit kommaamassa, ja ny poistin se salasanan.
      Mä itsekin vihaan niitä enkä edes tajunnut että mul oli se päällä.
      Kiva kun huomautit ;)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!