torstai 12. huhtikuuta 2012

Ihana Tukholma!







Otimme pienen lisäloman pääsiäisen jälkeen ja lähdimme Tukholman risteilylle tiistaina.
Paljon on nyt "ekoja" -juttuja Valolla... Ensimmäinen joulu, ensimmäinen uusi vuosi, ensimmäinen pääsiäinen, ensimmäinen risteily, seuraavaksi ensimmäinen vappu jne. Saatika nää kehityksen "ekat" -jutut, no niistä myöhemmin.

En jaksanut sen enempää stressata mitään reissuun liittyen, mutta vähän täytyy myöntää että jänskätti miten poika nukkuisi laivalla, juuri kun pääsiäisenä lopetettiin yöimetys "hulinaöiden" vuoksi, mutta turhaan. Ihan hyvin meni ja toinen yö paremmin kun kotona, JES!
Valo oli aivan ihmeissään ja hyvällä tuulella koko matkan, vaikka ei malttanut nukkua kun yhdet päikkärit molempina päivinä.






 








  

 




Tukholma on ollut aina yksi suosikki kaupungeistani loistavien kauppojen ja ihanien kahviloiden takia, siellä tulee aina hyvälle tuulelle riippumatta siitä mihin vuoden aikaan sinne matkustaa. Tukholma tarjoaa myös paljon hauskoja sisustus -ja pukeutumisidiksiä ja siksi voisin tuntitolkulla riekkua niissä ihanissa kaupoissa ja kahviloissa fiilistelemässä tyylikkäitä tukholmalaisia, mutta tuo 7tuntia ei vaan riitä kaikkeen ,joten juoksuksihan se taas meni.
Pyörimme ihan vaan keskusta-alueella, koska sieltä löytyy kaikki mitä lähdettiin "etsimäänkin" eli TopShop, Åhlens, Urban Outfitters, Lagerhouse ja lukuisia kivoja pikku putiikkeja.

Paluumatkaksi haettiin hampparit Burger Kingistä ja suunnistettiin pallomereen.


Poikani on maailman reippain reissukaveri <3

2 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä jotain!