sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kevät karkelot ja Lapsimessut









Lemppari puistossamme Filppuksessa järjestettiin perjantaina Kevät Karkelot, sää suosi ja paikalle oli saapunut mukava joukko päiväkotilaisia, perhepäivähoitajia, isovanhempia lapsenlapsineen ja meitä äitejä vauvoinemme. Kirppismyyjät myivät pääasiassa leluja ja lastenvaatteita ja pienestä kahvikojusta sai ostaa nakkisämpylöitä, kahvia ja pullaa. 
Lapset pääsivät ihastelemaan poliisin moottoripyörää ja paloautoa, rohkeimmat pääsivät oikein istumaan kyytiin ja äideillekin taisi olla silmänruokaa, siihen malliin parveilivat "ajoneuvojen" kimpussa... Eikä karkelot olisivat olleet mitään ilman Malmin Elvistä! Hauskoista Kevät Karkeloista jatkoimme muskariin ihanien ystäviemme Kaisan ja hänen poikansa Robinin kanssa ja muskarista suoraan Lapsimessuille messukeskukseen, johon olin voittanut lipun mukavan Mintun blogista (JEEE!)
 








 



   





Olimme Kaisan kanssa ensikertalaisia messuilla, eikä meillä ollut mitään hajua mitä kaikkea Lapsimessut pitää sisällään. Olin kuullut huhuja että messut ovat saavuttaneet suuren suosion lapsiperheiden keskuudessa ja lauantaina olisi eniten porukkaa paikalla. Mielestäni perjantai iltapäivällä jengiä oli ihan sopivasti ja rattaiden kanssa mahtui todella hyvin kulkemaan. Mihinkään ei tarvinnut jonotella sen kummemmin sai rauhassa katsella ja tutkailla juttuja. Uusia merkkituttavuuksiakin tuli kivasti vastaan, tykkäsin messujen yleisilmeestä ja tarjonnasta. Ainoa harmi oli ettei vauvoille ollut (tai emme löytäneet) mitään temmellyspaikkaa jossa olisi saanut konttailla eikä olisi joutunut isompien jalkoihin, mutta ilmankin selvittiin.
Itse messutarjoukset eivät olleet mitään superhoukuttelevia, mutta parhaimmista ei vaan voinut kieltäytyä, joten jotain pientä tarttui mukaan. 

Hauska tapahtuma kuitenkin ja aiotaan mennä ensikin vuonna! 







  

2 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä jotain!