maanantai 23. huhtikuuta 2012

Vaippakansan karnevaali @ Malmitalo




















 



    Sunnuntaina lähdimme heti aamusta jonottamaan lippuja Vaippakansan Karnevaali -ilmaistapahtumaan Malmitalolle. Lippuja oli rajoitettu määrä kaikkiin muihin esityksiin, paitsi Tuttiorkesteriin ja niitä alettiin jakamaan 9:30. Oli siis todella hyvä että saavuimme ajoissa paikalle ja ilakoimme saatuamme kaikkiin haluamiimme esityksiin liput. Meidän päiväämme Malmitalolla siis kuului Nukketeatteri Poijun esittämä 'Mörön unisukat', Satu Sopanen ja Tuttiorkesterin pojat sekä Vau Vanne -sirkusesitys ja työpaja.

    Kaikkien esityksien ja työpajojen lisäksi tapahtumassa oli mukana myös eri myyjiä myymässä tuotteitaan, lastenvaatekirppis sekä Kestovaippayhdistys ry:n järjestämä kestovaippakirppis.
    Väkeä oli paljon, tunnelma oli ihana ja ohjelmat oli suunniteltu todella hyvin. 

    Meininkiä, musiikkia ja tekemistä vauvoille ja taaperoille, ja parasta, kaikki tämä ilmaiseksi!


    5 kommenttia:

    1. OOOi miten kaunis sinä! Ihana! Ja Valo tietty supersöpönä taas!

      VastaaPoista
    2. Minttu, höpöhöpö ja voi kiitos <3

      VastaaPoista
    3. Kuulostaapa kivalta tapahtumalta! Meillä on 5 € maksaneet liput vauvasirkukseen Stoaan nyt keskiviikkona, niitä hankkiessani ei saatukaan infoa että tuolla olisi voinut päästä ilmaiseksikin, tai ehkä heillä oli kaksi kiintiötä. No, ajankohta joka tapauksessa nyt ke itselle parempi ja eipä tuo lipun hinta päätä huimaa :D

      Toivottavasti vastaavia tilaisuuksia järjestetään tulevaisuudessakin!

      VastaaPoista
    4. Kyllä järjestetään :) - ensi keväänä 2014 toukokuussa on jälleen Malmitalossa Vaippakansan karnevaali. Tapahtuma on ollut niin suosittu, että myös Vuotalo järjestää ensi keväänä samanlaisen. Tarkempaa tietoa saa ennen joulua Malmitaalon nettisivuilta tai sitten myöhemmin keväällä Malmitalon facebook-sivulta.
      Nimimerkki Malmitalon tiedottaja :)

      VastaaPoista
    5. Kyllä järjestetään :) - ensi keväänä 2014 toukokuussa on jälleen Malmitalossa Vaippakansan karnevaali. Tapahtuma on ollut niin suosittu, että myös Vuotalo järjestää ensi keväänä samanlaisen. Tarkempaa tietoa saa ennen joulua Malmitaalon nettisivuilta tai sitten myöhemmin keväällä Malmitalon facebook-sivulta.
      Nimimerkki Malmitalon tiedottaja :)

      VastaaPoista

    Kommentoi ihmeessä jotain!