keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Minikuusi ja MOSA interiors

 

 
Mielessäni on ollut minikuusi jo kuukauden päivät, mutta kuusiallergiasta johtuen pähkäilin vielä aidon minikuusen hankitaa, ja onneksi pähkäilin sillä tänään löysin täydellisen kuusen sympaattisesta MOSA interiorsista, mikä sijaitsee vanhassa Tapanilassa, aivan juna-aseman hollilla vanhassa tehdas rakennuksessa.
Mosa interiorsin kyltti toivottaa tervetulleeksi ja ulkoota tullessa näpit jäässä oli oikein tunnelmallista siemailla glögiä ostosten lomassa ja pysäyttää joulukiire hetkeksi kauniiden tavaroiden keskelle. Omaan koriini keräsin punaisia ja valkoisia tuikkuja, pullon mallisen kynttilänjalan, minikuusen, kuusenkoristeita, cranberry apple spice- tuoksu kynttilän (taivaallisia tuoksuja ja ihana lahjaidea!) sekä peltisen ruukun.
Täältä upeasta, sisustuslehdistä tutusta liikkeestä löydät  kaikkea ja vielä enemmän, mm. kynttelikköjä, joulutavaraa, valaisimia, peltiruukkuja, sisustustyynyjä, kynttilöitä, hilloja, erikoisglögejä ja paljon muuta kivaa. Hinnat ovat kohtuullisia ja palvelu erittäin miellyttävää.

Kannattaa siis pyyhältää joulufiilistelemään ihan paikan päälle!


MOSA interiors
Viertolantie 2
00730 Helsinki

ti-pe 16-20
la 10-15
su 12-17
 
 

8 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Aika jännä etten ole kuullut tästä aikaisemmin vaikka kuvittelin tuntevani mosan aika hyvin :) terv. Cilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä :) Käyppäs kävelemässä ja kurkista sisään!

      Poista

  2. Löytyisköhän sieltä mun uus olkkarin lamppu?

    VastaaPoista
  3. Käyn tuolla silloin tällöin jopa vain fiilistelemässä. MI on paitsi aarreaitta, siellä on myös kiva vaihtaa kuulumisia tai jutella niitä näitä Lauran, Leenan tai Pertun kanssa. Tunnelma on kodikas, tarjonta laadukasta ja palvelu enemmän kuin ystävällistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa, hurmaavia ihmisiä ja paikka on kyllä mieletön!
      Pitääkin pian taas käydä hamstraamassa lisää kynttilöitä :)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!