lauantai 22. joulukuuta 2012

Porvoon parhaat parissa tunnissa!



Porvoon parin tunnin pikareissu aamupäivällä piti sisällään vain ja ainoastaan neljä paikkaa: Riimikon, Skafferin, Brunbergin ja ravintola Hanna-Marian. Vanhassa Porvoossa ei paljoa väkeä liikkunut kovan pakkasen ja tuulen ansiosta, mutta se passasi meille varsin hyvin, sillä aika oli rajallinen ja loput joulusuklaat, kahvit ja muut  oli vielä hankintalistalla ennen töihin menoa.
Edistystä mulle, sillä en edes vilkaissut muiden putiikkien tarjontaa, vaikka tiesin niiden sisältävän kaikkea ihanaa, marssin vaan suoraan kohteesta seuraavaan tuntien kellon raksutuksen. Ehdittiin onneksi  kuitenkin fiilistellä Porvoon joulua, nauttia Hanna-Marian kotiruoasta ja ihastella talvisia pikkukatuja. Ja kaiken lisäksi saimme tehtyä loput jouluasioiden hankinnat. Ihanaa!
 
Ainoastaan nyt häiritsee tämä ärsyttävä alkava kipeily ja kurkkukipu, mutta en anna sen latistaa joulun tunnelmaa vaan hörppäsen lisää glögiä, otan suklaata ja kömmin peiton alle.
 
Mukavaa viikonloppua  ja pysykää terveinä!
 
 


5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Coston lasten lakki :) Olen ostanut sen fb-kirpparilta.

      Poista
  2. Se lakki on coston tai ainakin hyvin samanlainen. Mä mietin mistä toi pojan ihana takki on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo Coston se on! Valon rotsi on Mini Rodinin parka :)

      Poista
  3. Mä en henk koht tykkää isosta kuvakoosta, koska pienemmillä näytöillä tuo blogin sivu jää kokonaan piiloon. Niinku esim sulla on nyt. Iso kuvakoko on jees, mutta selkeyden takia, ei siksi et se peittää koko näytön. Yleensä blogiportaaleissa kuvakoko on sellainen, missä näkee koko sivun myös pienemmän näytön tietokoneilla, suosittelisin etsimään vaikka id:stä, bellasta, divaanista tms sellaisen kuvakoon minkä voisi kopioida omaankin blogiin ilman että sivut jää piiloon.

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!