sunnuntai 2. joulukuuta 2012

musta muumimamma ja uusi banneri


 
Miten tässä joka talvi käy näin? Ostan uudestaan ja uudestaan aina mustan talvitakin!
Tänä vuonna sijoitin hieman edellisiä talvia enemmän lämpimään rotsiin ja toivon mukaan tällä tarkenen enemmän kun pari talvea eteenpäin.
Tämän rotsin kanssa oli rakkautta ensi silmäyksellä! Se on oikeasti lämmin, eikä vaan magee ja valtava huppu irroitettavalla karvalla on myös iso plussa kun tarpoo tuolla tuulessa ja tuiskussa pulkkaa perässä vetäen. Toppahousuja en kehdannut kuvata, kun ovat niin rumat. Ostin ne hirveässä hädässä viime talvena jostain mega-alesta ja kun yritin sulloa niitä sillon kotona jalkaan niin olivat niin piukeat että nappi lensi kaaressa ja sen jälkeen jouduin kyhäämään hirveän hakaneulasysteemin niiden kiinni pysymiseen päällä.
Tänään oli kuitenkin vähän pakko kaivaa ne taas  esiin ja mikä ihana ylläri, ne sujahtivat jalkaan ja olisivat menneet jopa kiinni, mutta se nappi puuttui.  Oli kuitenkin kiva huomata että kaiken tämän vuoden mässäilyn jälkeen mahdun paremmin viime talven housuihin vaikka tuntuukin että kaikki muut kuteet kiristää ja puristaa.

Huomasitteko muuten että olen saanut uuden bannerin?
Sen tehtaili taitava ystäväni Teemu Bergman ja olen siitä hurjan tyytyväinen ja iloinen!
KIITOS Teemu!

 

4 kommenttia:

  1. Mä kuolasin yhtä Elvinen takkia täksi talveksi, mutta en raaskinut kun hintaa oli reilut 300e! :( Mutta ajattelin alesta metsästää ensi talveksi! Elvinen takit on ihania, miehelläni on sellainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä laadukkaita ja lämpimiä! :) Nyt oman kokemuksen perusteella suosittelen. Ostin itse rotsin Carlingsin alesta -20%.

      Poista
  2. kiva uusi banneri!

    Newbie

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!