lauantai 8. joulukuuta 2012

Valo & Franklin!



Suurin hitti meidän perheessä Muumien, Barbapapojen  ja Maisan  lisäksi  on jo tovin ollut symppis kilpikonna nimeltään Franklin. Onko teille tuttu hahmo?  Jos ei, niin voin kertoa että hän jos kuka on lempeä, reipas, rehellinen ja oikeudenmukainen kaveri. Franklin, hänen perhe ja hänen mainiot ystävänsä perheineen seikkailevat pienessä Puumaa-kylässä, jossa jokaisessa jaksossa nähdään opettavainen tarina. Isot eläinhahmot ovat veikeitä, erottuvat hyvin ruudusta ja tarinan kulkua on pienen helppo seurata. On hauskaa miten Valon suu kääntyy hymyyn heti  kun kuulee tunnarin ja on niin innoissaan tästä  tyypistä ja hänen kavereistaan. Välillä jopa nauraa ääneen niiden jutuille! 
Tottakai se on myös mamman mieleen, kun sitä olen hänelle alkanut näyttämään telkkarista. Jaksot ovat sopivan lyhyitä, kielen käyttö esimerkillistä sekä positiivinen fiilis säilyy seikkailusta toiseen.
Ja mikä ilo tuli kun löysimme vihdoin ja viimein pitkän etsinnän jälkeen kirpputorilta Franklin pehmolelun! Siitä ei loppupäivänä päästetty irti ja kilppari pääsi myös heti kotiuduttuaan pulkan kyytiin. Se ei tietenkään korvaa Muumipappaa, joka on rakkain kaikista, mutta hyvä kakkonen kuitenkin. Franklin tuli siis jäädäkseen, sai meiltä rakkaan kodin ja Valo uuden pehmokaverin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä jotain!