keskiviikko 12. joulukuuta 2012

O niin kuin OLKKARI


Nyt on semmoinen kuvaähky etten muuta voi sanoa, mutta en vaan voinut olla laittamatta kaikkia näitä kuvia esille. OLKKARI on nimittäin Helsingin Kruununhaan helmi, jos puhutaan sisustusliikkeistä. Kauniisti somistetut ikkunat, sekä lämmin ja kodikas tunnelma suorastaan vetää sisään katsastamaan tarjontaa. Samassa liiketilassa toimii myös lasten oma Kruunukirppu josta voi bongata secondhand vaatteita ja  asusteita sekä suloinen lastenlelukauppa.
 
OLKKARI tuli tutuksi meille jo asuessamme Kruunuhaassa ja vaikka muutto muualle tapahtuikin, en ole koskaan jättänyt pidemmän matkan vuoksi käymättä siellä epäsäännöllisen säännöllisesti. Paikan päältä löydät mm. Therese Sennerholtin julisteita, Brita Swedenin mattoja ja huopia, Rob Ryanin sisustuslautasia,  erikoisia purkkeja ja purnukoita, saippuoita, valaisimia, design tavaroita, astioita, huonekaluja, kynttilöitä, suomalaista käsityötä ja kaikkea muuta kaunista ja erikoista.
Olisin taas eilen siellä käydessämme voinut ottaa kaiken kotiin jos olisin saanut!

Joten jos olet pyörimässä keskustassa niin poikkea ihmeessä ihastelemaan ja hypistelemään Olkkariin, Mariankadulle! (Joulu)Lahjaideoita suorastaan pursuava liike on piipahtamisen arvoinen ja aina löytyy lapselle ja kotiin jotain kivaa!




Kruunukirppu&Olkkari
Mariankatu 12
Kruununhaka
ma 10-18 (joulun ajan)
ti-pe 10-18
la  10-15
su 12-16 (joulun ajan)

5 kommenttia:

  1. hitto! mun pitää ostaa tuo kaaosjuliste. todellakin, ilman ironiaa oon samaa mieltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana, mutta mä himoitsen ensisijaisesti Andy Warholin teksti julistetta :)

      Poista
  2. Tuttu paikka ja ehdoton suosikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meri, ei voi olla ostamatta mitään jos Olkkariin menee VAIN "piipahtamaan" ;D

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!