lauantai 21. heinäkuuta 2012

Mukavan erilainen viikko pitkästä aikaa



Tässä muutama fiiliskuva tältä viikolta.
Maanantaina miehelläni alkoi kuukauden kesäloma ja aloitimme sen super rennoissa merkeissä..
Aamulla tuli citydealin ikkunanpesu käytettyä ja minä riensin rentoutumaan Relaxi hierojille hot stone-hierontaan. Ollaan lounastettu ulkona tällä viikolla melkein joka päivä, mikä ei todellakaan ole ollut mun laiharille hyväksi, mutta en jaksa nipottaa nyt joten antaa mennä vaan ja syksyllä sitten taas skarpataan ja karpataan.
Tiistaina koin epäonnisen kampaajareissun, kun hiukseni leikattiin aivan liian lyhyiksi ja otsis päin peetä, kampaaja totesi vain, kommentoituani että tuli liian lyhyt, "vaikeeta sitä pituutta on lisää enää saada". No AIJAA?! Masistelin pari päivää, mutta perjantain tiedossa olevat treffit sai hymyn nousemaan korviin.
Torstaina käväistiin Linnanmäellä ja Valo pääsi ihmettelemään muutamaan laitteeseenkin vauva hupi-tarrallaan. Uusi ja pidempi reissu sinne tehdään ensi kuussa, sillä Vekkulaan on pakko päästä.

Ennen Valoa kävimme jo säännöllisen epäsäännöllisesti treffeillä ja keikoilla ja sama systeemi on jatkunut vaikka vauva onkin tullut kuvioihin. Valolla on paljon rakkaita ja tärkeitä ihmisiä ympärillä joihin luotamme ja musta on rikkaus kun pieni ihminen saa virikkeitä muualtakin kuin kotoota ja luottaa muihinkin ihmisiin kuin isiin ja äitiin. Eri paikoissa on eri lelut ja eri tavat, eikä kaikkea tarvitse tehdä juuri niin kuin kotona. Ja kyllä se ikävä sitten taas palkitaan sillä kun päästään taas sylittelemään, halimaan ja pusimaan pienen erossaolon jälkeen.

No, niistä treffeistä sitten.. Ensin päivällistä pienessä italialaisessa pizzeriassa Pompeissa, Krunikassa, siitä Kauppatorilta lautalla Suomenlinnaan katsomaan kesäteatteria jossa tänä kesänä pyörii huikea Peter Pan.
Ensimmäinen kertamme Suomenlinnan kesäteatterissa ei todellakaan tuottanut pettymystä ja pääosassa esiintynyt Riku Nieminen alias munamies kyllä loisti roolisuorituksellaan. Ehdottomasti näkemisen arvoinen!
Rakastan kesäteattereita, ja tavoitteena on vähintään pari kertaa kesässä käydä katsomassa joku esitys. Niissä on aivan omanlaisensa tunnelma ja saa aina jännätä millaisen sään se pukkaa juuri sille esityspäivälle, kun liput on ostettu jo hyvällä tsägällä kuukausia aiemmin.
Teatterin jälkeen ilta jatkui ystävien ja ihanan pikkusiskon seurassa terassilla ja keikalla Lepakkomiehessä.

Tänään vietetään perhepäivää ja huomenna on jo arkeenpaluu, vaikka onkin sunnuntai.

Aurinkoista viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. Mäkin haluan terdelle ja lepsikseen kunnon punk-keikalle. Onneksi kohta alkaa omat keikat, että päsee ulos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mä niin tuun teijän keikalle! Tiettykin! :)

      Poista
  2. Moikka! Olen uusi lukija ja kommentoin pari pv sitten, mutta vahingossa johonkin vanhempaan juttuun, mutta siis moi ja kahlailen blogiasi läpi :)

    Me käytiin miehen kanssa ennen lapsia paljon keikoilla, mutta nyt päästään kerran vuodessa Tuskaan ja otetaankin siitä viikonlopusta sitten kaikki irti :D

    Tervetuloa kurkkaamaan mun blogiini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja tervetuloa lukijaksi :)

      Kesäfestarit jää vähemmälle kyllä, mutta tänäänkin kun mä painun kenkähommiin niin isimies ja Valo lähtevät puistofestareille kahden :) hih!
      Teillä on muuten melkoinen jengi jo kasassa ;)

      Poista
    2. Syksyllä tulee taas hyviä keikkoja :)

      Joo, onhan meillä! :D

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!