perjantai 27. heinäkuuta 2012

Team Kirppis!


Tsiis, että oli jengiä raahautunut Dallapénpuistoon kirppistelemään eilen! Me mammat, team kirppis eli mä ja Minttu hurautettiin paikalle tyypillisesti just 14:00 , joten kaikki parhaat myyntimestat oli jo täytetty. Tyydyttiin siis pystyttämään rojumme laatoitetulle alueelle jossa saimme huokailla toispuolen kuhinaa ja taistella lentomuurahaisia vastaan.
Pieni sadekuurokaan ei haitannut, sillä ihan parasta oli kuitenkin seura, tunnelma, tutut ja tuntemattomat tyypit, kuulumisten vaihdot ja se että edes jotkut tavarat löysivät uudet omistajat. Eikä myyntipaikka maksa mitään, joten kaikki on plussaa mikä menee kaupaksi.

Team kirppis kuitenkin päätti olla sinnikäs ja yrittää uudestaan elokuussa 30.8, sama aika ja paikka, mutta paremmalla myyntipaikalla!

Miiu: mekko Urban Outfitters, leggarit Selected femme, sandaalit random, Frida Kahlo -laukku Lontoo, korvikset omatekemät
Valo: pipo ja body Mini Rodini

4 kommenttia:

  1. Yritin katsella teitä, mutten nähnyt, mutta se nyt ei oo mikään ihme, kun jengiä oli niin paljon ettei melkein eteenpäin päässyt! :)

    Me mennään ensi kerralla miehen kanssa kahdestaan, niin saadaan rauhassa jotain katellakin :D

    VastaaPoista
  2. en nähnyt teitä! yritin etsiä mutta ei!

    VastaaPoista
  3. Siis me oltiin ihan piilossa kaikilta tutuilta, eli keskellä laatoitettua aluetta :D
    Ei kukaan muukaan meitä löytänyt, mut ens kerral luvataan poustailla huomattavammalla paikalla!

    VastaaPoista
  4. Oli huippuu!! Ihania kuvia! :))) Ens kuussa uusiks! Ja keskellä menoa! ;D
    Hei laita toi team kirppis kuva FBiin ! :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!