lauantai 14. heinäkuuta 2012

PääAsiaa


Dead Mamasin PääAsia saapui postilaatikostani söpöön silkkipaperiin käärittynä pari viikkoa sitten, mutta nyt vasta ehdin hehkuttamaan teille sen toimivuutta.
Puuvillainen suorakaiteen mallinen kaksinkertainen huivi johon on keskelle ommeltu rautalanka, miten nerokasta!
Noora ompeli toivedeni mukaan mustavalkopilkullisen pääAsian, mikä menee lähes kaikkien vaatteideni kanssa sopivasti yhteen. Heti pääsi kokeiluun ja kyllä, se oikeasti pysyy päässä ja tuntuu mukavalta!  Huivin päät saa oman maun mukaan sykertää solmuun, rusetille tai jättää vain hauskasti sojottamaan, ihan miten tykkää. Mulla on piikkisuorat ja superliukkaat hiukset, ja kaiken kukkuraksi takaraivoakaan ei ole koolla pilattu, joten usein kaikki huivit vaan valuvat pois päästäni ja kaikkia pitää avittaa ainakin sadalla pinnillä -tätä ei. On ollut kyllä ihan lemppari pääAsia ja havittelenkin jo toisen väristä samanmoista, koska facebookista löytyy paljon kivan värisiä kuoseja ja ihania värivaihtoehtoja.

PääAsia 19€.

Miiu: mekko h&m, pääAsia Dead Mamas

4 kommenttia:

  1. Hei, meiltäkin, eli Glitteristä, sai tommoisen viime kesänä, kukkakuosia tosin mutta mullakin on se:) Tanja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiän, mut tämä on parempi ja isompi ja kivemman värinen <3

      Poista
  2. Tätä vois kokeilla, koska mulla ei pysy mitkään huivit päässä, ellei siihen ole viritelty sata pinniä! Tein sulle Mobiiliohjeet, löytyy nyt blogista :) Vois kehitellä semmoisen oman "marttakerhon" , jossa vois touhuta yhdessä askarteluja ja jakaa ideoita, sekä syödä kakkusia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piia, KIITOS <3
      Ne ovat upeat! Mun pitää vielä löytää aika tehdä semmoinen mobiili!
      Joo marttakerho kehiin syssyllä ja kakkuja kans, kannatan! ;)

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!