maanantai 19. marraskuuta 2012

Ny mennään ja lujaa!


Juokseminen alkoi tänään, enkä nyt puhu mistään mamman yöjuoksuista tai maratoonille reenaamisesta (vaikka syytä siihen kyllä olisi), vaan Valo 1v3kk lähti juoksemaan tänä iltana.
Saatettiin yhdessä kyläilijä rappukäytävään ja kun käveltiin omalle ovelle sanoin leikillä jäbälle että kumpi ensin ja lähdin juoksemaan. Tyyppi juoksi perään kun ammus. Hauskaa!
Loppuilta menikin juosten asuntoa ympäri nauraen eikä unille menosta meinannut oikein tulla mitään kun oli niin hurja meno.
 
Valon ensiaskelkenkinä ovat olleet nämä mummalta 1-vuotis synttärilahjaksi saadut Nike:n lenkkarit. Tiedän että ensiaskelkengistä jengi on todella montaa eri mieltä ja siksi en ketään alakaan neuvomaan niiden hankinnassa, vaan totean että meillä nämä ovat olleet hyvät. Myönnän alussa olleeni epävarma lenkkareiden sopivuudesta kävelemään oppivan jalkaan, mutta muutama jalkinemyyjä tsekkasi popot ja antoivat "hyväksynnän".  Lenkkari on kevyt ja todella tukeva. Nilkka ei pääse heilumaan ja narut saa kiristettyä sopivaksi. Ja mikä tärkeintä, istuu Valon jalkaan ja näyttävätkin vielä kivoilta. Kokeilussa oli myös Kavatin ensiaskelkengät jotka jäivät sen siliän tien, koska osoittautuivat malliltaan huonoiksi hänen jalkaansa.
 
Harmittavaa on vaan että nämäkin ihanuudet jäävät kohta kaapin päälle muistoksi conversejen seuraan, sillä jalka kasvaa kovaa vauhtia eikä talvella näillä enää pärjää. Ilmojen viiletessä näistä onkin tullu kauppa- ja kaupunkilenkkarit vielä hetkeksi.


7 kommenttia:

  1. Oih ja voih, niin hienot! Oon kans katellu Niken kenkiä babylle, mut ehkä on parempi odottaa hetki et tietää sit mikä koko millonkon on ajankohtanen, mut on ne niiiin söpöjä!

    VastaaPoista
  2. Niin ja hei onnee ekoista juoksuaskelista, siitä se lähtee! Kohta ei perässä pysy :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, näin se aika menee ja kohta se jo muuttaa pois kotoota?
      ..no onneksi ei IHAN vielä ;)

      Poista
  3. Ja nauti vielä kun Valo malttaa odottaa nauhojen solmimisen ajan! Voisin veikata ettei mene enää kauaa kun on niin kiire ja "minä itte" että tarrakengät on pop ;)

    :) Reetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on parit isommat converset odottamassa kevättä ja helpot talvipopot jo odottamassa pakkasia...kaikissa on nauhat koska vierastan tarranauhoja, enkä ole löytänyt vielä muita tyylikkäitä tarranauhakenkiä kun Hummelilta mutta ne koot alkavat vasta muistaakseni koosta 26? :)

      Poista
    2. Eikun onhan meillä rönttäkengissä vetskari ja toisissa talvimonoissa :D

      Poista

Kommentoi ihmeessä jotain!