tiistai 27. marraskuuta 2012

Talvisetit kunnossa?


 
Loppuviikon lumen tuloon on varauduttu meilläkin, ainakin Valon vaatetuksen suhteen. Tänään testiin pääsi kerran jo aikaisemmin päällä olleen Molokidsin talvipuvun kanssa Pionin resorikengät ja maan mainioin fb-secondhand ostos, lasten Coston hattu. Sopii mun mielestä ihan älyhyvin kaikkien värien kanssa tuo valkoinen, ja  halutessaan voi vaihtaa toisen värisen tupsun. Näppärää!
Paljon Molokidsin tuotteista kehuja kuulleena ja välikausipuvun testanneena päädyimme myös saman merkin talvihaalariin, joista oli mitä raikkaimpia värejä tarjolla.
Mutta tuo farkku, neon oranssine ja mustine yksityiskohtineen kolahti heti. Ihana, se oli saatava!
Varmistin vain mieheni mielipiteen, kokoasian ja tilasin sen netistä hyvissä ajoin.
Puku on nyt sopivan reilu ja kasvuvaraa on tarpeeksi, koska tarkoitus on selvitä yhdellä talvihaalarilla koko talvi (4kk!). Valon on helppo liikkua se päällä ja  sen alle menee tarvittaessa enemmänkin vaatteita alle ja mahdollisesti villapuku megapakkasilla. Väri antaa paljon anteeksi likaa, mikä on aika tärkeä pointi myös mun mielestä talvihaalaria ostaessa, materiaali hylkii kosteutta, siinä o paljon heijastimia ja se on helppo sujauttaa päälle. Mustilla asusteilla saa vähän hillittyä kokonaisuutta ja toimii hyvin farkun kanssa. Pionin resoripopot ovat muuten Halpahallista tampereelta, josta nakitimme ihanan kummisedän ne noutamaan meille.
 
Enää puuttuu lumi, pulkka ja bugisten talvirenkaat, niin me ollaan ready steady go!

9 kommenttia:

  1. Nuo kengät on ihanat! Ja hattu! Haalariki toki, kaikki siis :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva asu Valolla talveksi!
    Ehkä se lumi tulee jo tänään, ainakin täällä meilläpäin oli veemäinen tuuli ja jo vähän niinkuin lumen tuoksua ilmassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Vähän on jo lunta maassa ja lisää luvassa!
      Pulkka on siis pakkohankinta viikonloppuna ;)
      joko teillä on?

      Poista
  3. Tuo haalari on ihana! Itse tilasin pojalle saman kuosin haalarin ja oli hieman pettymys kun sen postista hain. Nyt kun sitä on jemmailtu useampi kuukausi ja vihdoin päästiin lumikeleihin testailemaan, niin ihan super hieno haalari. Muutenkin hienot talvi releet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on paljon paremmat näköinen päällä kun henkarissa :)
      Ja kiitos kehuista!

      Poista
  4. Tuo haalari on kyllä ihana! Itse arvoin pitkään meidän Valolle tuon ja sinisen välillä. Päädyin lopulta siniseen, meillä kun oli farkkua välikaudessa molemmilla lapsilla, mutta sinisessäkin on tuo ihana kirkkaanoranssi vuori. Noita pionin kenkiä olen myös katsellut. Toistaiseksi Valo menee siskon vanhoilla, mutta en usko niiden riittävän koko talveksi joten, eiköhän nuo resorivarret meillekin vielä kotiudu :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä jotain!