perjantai 9. marraskuuta 2012

Oi Ihana Aurinko!



Nämä aurinkoiset aamut ja päivät saavat virkeyttä koko kehoon ja mieleen. Heti aamusta laulatuttaa, hymyilyttää, tekee mieli pukea jotain kivaa päälle ja saa jopa aikaiseksi lähteä ulos normaalia nopeammin. Vaikka aina yöt ei menekkään aivan putkeen, niin ei väliä. Aurinko saa hyvälle tuulelle!
Pikkupakkasen vuoksi kiskottiin  molemmille ylle uudet talvikamppeet, mutsille lämpöpohjalliset maihareihin ja tallusteltiin puistoon. Olis voinut laittaa arskatkin päähän kun häikäisi niin kovin, mutta mentiin nyt ihan silleen silmiä siristellen.
 
Valo oli ihmeissään kun lehdet olivat kohmeessa ja ritisivät kun niiden päällä käveli, hiekka oli vähän jo kovettunut ja pöytien ja penkkien päällä oli ohut valkoinen kerros. Puiston sisätiloissa järkätystä  tappikerhosta johtuen ei pihalla ollut paljoakaan väkeä, mutta se ei menoa haitannut.
Uusilla popoillakin kävely sujui hyvin, vaikka kasvuvaraa onkin. Toisaalta kyllä tuolla vielä pärjäisi välikausivaatetuksellakin, jos villaa laittaa alle, mutta en vaan malttanut roikottaa uusia ihania talvivaatteita naulakossa, kun kerrankin tuli mahis laittaa ne päälle. Vaikka tiedän että niitä saa käyttää kyllästymiseen asti koko pitkän talven.  No, fiiliksellä taas mentiin ja kyllä oli lämmin!
 
Harmittavasti olen kenkähommissa koko illan, joten päivän toinen ulkoilusessio jää sitten isimiehen hoidettavaksi. Mutta tuskinpa tuottaa ongelmaa kun aurinko jatkaa paistamistaan.
 
Toivottavaksi vain jää että sunnuntaina isänpäivänä olisi yhtä kaunis sää!
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä jotain!